SINAV DEĞİL, PROVA

24 Mart 2013 pazar günü yapılacak olan YGS sınavı öncesi, Oltu Anadolu Lisesi Müdürlüğünce Oltu Meslek Yüksek Okulunda 12’nci sınıflara yönelik bir deneme sınavı yapıldı.

10 Mart 2013 Pazar 16:01
SINAV DEĞİL, PROVA
Oltu Anadolu Lisesi Müdürü Necati Koçak yaklaşan YGS sınav öncesi öğrencilerimizin sınav heyecanını yenmelerine yardımcı olmak istediklerini belirterek yaptığı açıklamada; “Birebir sınav ortamını yaşamaları ve öğrencilerimizdeki moral ve motivasyonlarını yüksek tutma adına her yıl geleneksel olarak yaptığımız sınavlarımızdan birini daha yapmış bulunmaktayız. Öğrencilerimize faydalı olduğunu düşündüğümüz bu tür çalışmalarımız devam edecektir. 24 Mart 2013 pazar günü sınava girecek öğrencilerimize şimdiden başarılar diliyorum. Ayrıca yüksek okulun kapılarını okulumuz öğrencilerine açan yüksek okul Müdürü Sayın Prof. Dr. Sırrı Sağlam’a da şükranlarımı sunuyorum” dedi.

Bu arada Oltu Anadolu Lisesi Müdürlüğü olarak, 24 Mart 2013 YGS sınav tarihine kadar hem öğrencilere yönelik seri deneme sınavlarının yapılacağı hem de velilere yönelik okul rehberlik servisi tarafından “sınav kaygısı ve stresi” ile ilgili bilgilendirme toplantılarının yapılacağını belirtildi.

Editör

Son Güncelleme: 10.03.2013 16:02
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.