SHORT TRAKÇILAR FEDERASYON KUPASI İÇİN YARIŞTI

Türkiye Buz Pateni Federasyonu tarafından düzenlenen "Short Track Federasyon Kupası" yarışları Erzurum’da yapıldı. Yarışlara katılım bir hayli yoğundu.

03 Eylül 2012 Pazartesi 10:44
SHORT TRAKÇILAR FEDERASYON KUPASI İÇİN YARIŞTI
Türkiye Buz Pateni Faaliyet Programı’nda yer alan ve Short Track Sezonunun başlangıç müsabakaları da olarak kabul edilen Federasyon Kupasbı Yarışları Erzurum’da yapıldı. Erzurum, Ankara ve Kocaeli’den sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen yarışlar minikler, yıldızlar, gençler ve büyükler kategorisinde oldu.
10 kulüpten 50 sporcunun katılımı ile Yenişehir’deki 2 Binlik Buz Pateni Salonu’nda yapılan Short Track Müsabakaları iki gün sürdü. Bayrak yarışları ile sona eren Short Track Federasyon Kupası Yarışlarını Erzurum Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Fatih Çintimar, Hüseyin Turgut Eğitim Başkanı Ünal Bingül, Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Short Track Sorumlusu Ercüment Yıldırım, Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi ve Curling Kamp Müdürü Murat Akın ile Kayak İl Temsilcisi Nevzat Bayraktar ile İzcilik İl Temsilcisi Özcan Işık ve GHSİM Personel Müdürü Selami Kızılkaya’nın da izlediği yarışlar nefesleri kesti.
Short Track Müsabakaları Federasyon Kupası Yarışlarının yeni sezon öncesinde çok önemli bir sınav olduğuna işaret eden Buz Pateni Federasyonu Yönetim Kurulu Üyesi Ercüment Yıldırım,  short track’a ilginin gün geçtikçe arttığını söyledi. Yıldırım, "Short track, Türkiye'de yeni gelişmekte olan bir branşımız. Bugün müsabakalarda yer alan sporcularımızın çoğu, altyapıda yer alıyor. Bu durum gerçekten bizim için memnuniyet verici. Sporcular altyapıdan yetiştiği zaman daha başarılı oluyor”dedi.
Short track Milli takımını Türk Antrenör Zeynep Erkılıç ile Bulgar Antrenörler İvan Pandov ve Rumiana Pandova’nın çalıştırdığına işaret eden Ercüment Yıldırım, bundan sonra uluslar arası yarışlarda daha başarılı sonuçlar alacaklarını söyledi.İki gün süren Short Track Federasyon Kupası Yarışlarında dereceye giren sporculara madalyaları düzenlenen törenle verildi. Madalya kazanan sporcular bir hayli mutlu gözüktü.

Editör

Son Güncelleme: 03.09.2012 11:01
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.