SEVÜKTEKİN: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM

AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, Aziziye Belediye Başkanı Muhammed Cevdet Orhan’ın makamında yapılan silahlı saldırıyı kınadı.

18 Şubat 2015 Çarşamba 10:07
SEVÜKTEKİN: SALDIRIYI ŞİDDETLE KINIYORUM
AK Parti Aziziye İlçe Başkanı Ertuğrul Sevüktekin, "Aziziye Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’ın makamına yapılan silahlı saldırıyı şahsım ve teşkilatım adına şiddetle kınıyorum. Hukuk dışı yollara başvuranlar hiç bir zaman amaçlarına ulaşamayacaklardır. Bu tip eylemlerin toplumda asla kabul görmeyeceği bilinmelidir. Saldırı anından sonra derhal titiz bir çalışma başlatarak olayı soruşturan çok değerli emniyet birimlerimize ve tüm adli-idari mercilere teşekkürü borç biliriz. Seçildiği ilk günden Aziziye ilçemizin sorunlarını çözebilmek için gece gündüz demeden çalışan, kapısını çalan herkesi canı gönülden karşılayan, büyük bir kibarlıkla ağırlayan çalışkan dürüst her zaman halkımızın yanında olan Başkanımızın ve güzel Aziziyemizin adının böylesine çirkin olaylarla gündeme gelmesi tüm halkımızı derinden üzmüştür. Silahlı saldırıya uğrayan Belediye Başkanımız Muhammed Cevdet Orhan’a, ailesine ve Aziziye halkına geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, olayın fail ya da faillerinin en kısa sürede gerekli cezayı alacaklarını inancımızın tam olduğunu belirtmek isteriz. Kamuoyuna saygı ile sunarız” dedi. 

Editör

Son Güncelleme: 18.02.2015 10:08
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.