SEN DE OKUDUĞUNU PAYLAŞ

Palandöken Ak Parti Gençlik Teşkilatı İlçeye bağlı Köy Okullarına Kütüphane Açıyor.

31 Mayıs 2014 Cumartesi 14:34
SEN DE OKUDUĞUNU PAYLAŞ
Ak Parti Palandöken Gençlik Teşkilatı, ”Sende Okuduğunu Paylaş” kampanyasıyla Palandöken ilçesine bağlı köy okullarına kütüphane kazandırıyor. Kampanya sayesinde, hem okunmuş kitaplar değerlendiriyor, hem de köy kütüphanelerine kitap kazandırılıyor.
Gençlik Teşkilatı, kampanya kapmasında Merkez Palandöken ilçesine bağlı Çeperli köy okuluna kütüphane yaptı. 29 öğrencinin eğitim gördüğü okul kütüphanesinin yapımına; Ak Parti Palandöken Gençlik Kolları Başkanı Osman Yıldız, teşkilat üyeleri, okul öğretmenleri ve öğrenciler katıldı. Okula kütüphane yapımının yanında yeni alınmış kitap, masa ve sandalye de temin edildi.
Gerçekleştirdikleri çalışmanın örnek olmasını temenni ettiklerini belirten Gençlik Kolları Başkanı Yıldız,  şunları söyledi: “Arkadaşlarımızla birlikte gerçekleştirdiğimiz bu anlamlı kampanya sayesinde ilçemize bağlı köy okullarında kütüphanesiz okul bırakmamayı hedefliyoruz. Kampanya sayesinde hem öğrenci kardeşlerimize destek oluyoruz, hem de onların ihtiyaçları nelerdir, bunları daha yakından görme şansı elde ediyoruz. Hem de sosyal birlikteliği güçlendiriyoruz.”
Başkan Yıldız, kampanyaya destek veren Palandöken Belediyesi’ne ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’ne de teşekkür etti.
Köy okulu öğretmenleri ve öğrencileri, desteklerinden dolayı Palandöken Gençlik Teşkilatına teşekkür ettiler.
Program okul önünde çektirilen hatıra fotoğrafıyla son buldu.




Editör

Son Güncelleme: 31.05.2014 14:37
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.