Sekmen‘den Büyükşehir’e veda!

Sekmen ‘den Büyükşehir’e veda!

admin
admin
16 Ocak 2018 Salı 11:53
Sekmen‘den Büyükşehir’e veda!

Vedat REFAYELİ

Hemen Mehmet Sekmen sanmayın canım. O Sekmen daha yeni, niye veda etsin? Bu bahse konu Sekmen, Abdullah Sekmen. Erzurum Büyükşehir Belediyesi’nin en eski personeli. Geçen hafta itibariyle 44 yıl 9 ay üzerinden emekli oldu ve Büyükşehir Belediyesi’ne veda etti.

En son İnsan Kaynakları Geliştirme Daire Başkanlığında Şube Müdürü olarak görev yapan Abdullah Sekmen, geçen süre içerisinde tam 9 Belediye Başkanı ile çalışmış ve böylelikle de bir rekora imza atmış. Uzun zamandır Abdullah ağabeyi tanırım.

Sakin, uyumlu, kavgadan uzak, beyefendi ve kibar bir adamdır. Bugüne kadar ondan kimsenin kırıldığını veya onun kimseyi üzdüğünü görmedim, duymadım. Dün kendisiyle görüştüm, baktım üzülüyor. Kendisine de söyledim. Bence üzülmesin. Üzülecek birisi varsa Büyükşehir Belediyesi üzülsün.

O’nun gibi özverili ve de çalışkan bir memurunu kaybediyor diye!

Editör

Anahtar Kelimeler:
Abdullah Sekmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.