Sekmen oyunu eşiyle birlikte kullandı

Erzurum Büyükşehir Belediye Başkanı Mehmet Sekmen, Ziyaeddin Fahri Fındıkoğlu İlköğretim Okulunda oyunu kullandı.

admin
admin
16 Nisan 2017 Pazar 12:56
Sekmen oyunu eşiyle birlikte kullandı

Oyunu kullanmak için sandık başına gelen Sekmen, sandık başkanı ve görevlilerle selamlaştıktan sonra oy pusulasını alarak paravanın arkasına geçti.

Sekmen, oyunu kullandıktan sonra gazetecilere yaptığı açıklamada, vatandaşların demokrasiye uygun şekilde oylarını kullandığını belirtti.

Sandığa katılımın yüksek olduğunu dile getiren Sekmen, "17 Nisan sabahı daha güçlü, daha müreffeh bir ülke olarak uyanmış olacağız. İnşallah Türkiye Cumhuriyeti olarak büyük bir kalkınma hamlesi, istikrar yakaladık. Yeni sistemle de istikrar devam edecek. 80 milyon insanımız birbirinin kardeşi, komşusu, yakını olarak birbirine bakacak. Tercihi ne yönde olursa olsun, kardeşliği, barışı, huzuru devam ettireceğiz. Aslolan vatanımızın, ülke insanımızın mutluluğu." diye konuştu.

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumMehmet Sekmen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.