ŞEHİTLER İÇİN MURATPAŞA VE ULU CAMİ’İNDE MEVLİT OKUNACAK

Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nca şehitler için Muratpaşa ve Ulu Cami’ilerinde mevlit okutacak.

admin
admin
17 Mart 2016 Perşembe 08:32
ŞEHİTLER İÇİN MURATPAŞA VE ULU CAMİ’İNDE MEVLİT OKUNACAK
Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı’nca şehitler için Muratpaşa ve Ulu Cami’ilerinde mevlit okutacak. 

Vatanın bütünlüğü ve ulusun güvenliği uğruna canlarını hiçe sayan şehitler için Cuma Namazı’ndan önce mevlit okutulacağını ifade eden Türk Silahlı Kuvvetleri Mehmetçik Vakfı Erzurum İl Temsilcisi Emekli Albay İsmail Hakkı Aydar, şehitler için Muratpaşa ve Ulu Cami'ilerinde mevlit okutacaklarını söyledi.

Aydar,”Bu vesile ile TSK Erzurum Temsilciliği Aziz Şehitlerimiz, Merhum Mehmetçiklerimiz ve Bağışçılarımız için 18 Mart Cuma Günü Cuma Namazından önce Erzurum Muratpaşa ve Ulu Cami'ilerinde mevlit okutacağız. Aziz Şehitlerimizi, Merhum Mehmetçiklerimizi ve Bağışçılarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz. Allah makamlarını cennet etsin. Ayrıca muhterem hemşerilerimin ve İslam aleminin Ramazanını ve yaklaşmakta olan bayramlarını tebrik ediyorum. Yüce Allah'tan huzur, sağlık ve bereket getirmesini diliyorum Aziz Şehitlerimizi, Merhum Mehmetçiklerimizi ve Bağışçılarımızı rahmet ve şükranla anıyoruz. Allah makamlarını cennet etsin.” dedi.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.