REKTÖR PROF. DR. KOÇAK’IN ACI GÜNÜ

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak’ın amcası Seyfettin Koçak (85) hayatını kaybetti.

31 Aralık 2014 Çarşamba 13:19
REKTÖR PROF. DR. KOÇAK’IN ACI GÜNÜ
Bir süredir böbrek rahatsızlığı nedeniyle diyalize giren Seyfettin Koçak’ın cenazesi bugün Oltu’da öğle namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından Alatarla köyünde toprağa verildi. 

Oltu Aslan Paşa Cami’inde öğle namazına müteakip Emekli imam Ali Ağırman’ın

kıldırdığı cenaze namazına Büyükşehir Belediye Bakanı Mehmet Sekmen, Erzurum Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Çiçekli, Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Oltu Kaymakamı M.Gökhan Zengin, Belediye Başkanı İbrahim Ziyrek, Oltu Cumhuriyet Başsavcısı Gültekin Bülbül, Atatürk Üniversitesinde görev yapan dekan ve öğretim üyeleri, kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ve çok sayıda cemaat katıldı.

Rektör Prof. Dr. Koçak, cenaze törenine katılanlara teşekkür ederek köy yollarının karlı olması nedeniyle köye gelmelerini istemedi. Koçak ailesi taziyeleri cami önünde kabul etti. 

Editör

Son Güncelleme: 31.12.2014 13:20
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.