REKTÖR KOÇAK: BANA REKTÖRLÜK EHLİYETİ VERİLDİ

Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, istifa edeceği söylentileri için, “Ben siyaseti hiç düşünmedim. Bana Rektörlük ehliyeti verildi” dedi.

13 Şubat 2015 Cuma 08:06
REKTÖR KOÇAK: BANA REKTÖRLÜK EHLİYETİ VERİLDİ
Atatürk Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hikmet Koçak, Pusula Gazetesi’ni ziyaret etti. Genel Koordinatör Sevda Güneş İncesu ile görüşen Rektör Koçak, Milletvekili aday adaylığı için istifa edeceği yönündeki iddiaların doğru olmadığını söyledi.
Siyaseti hiçbir zaman düşünmediğini belirten Rektör Prof. Dr. Koçak, “Bana Rektörlük ehliyeti verildi. Ben de bunu sonuna kadar yürüteceğim. Amacımız plan ve projelerimizi görev sürem içinde gerçekleştirmek. Üniversite olarak çok büyük bir yol kat ettik. Erzurum’a, bölgeye ve Türkiye’ye beyin takımı yetiştiriyoruz” dedi.
Atatürk Üniversitesi’nin Almanya kampüsüyle ilgili olarak da çalışmaların sona geldiğini anlatan Rektör Koçak, 2015 – 2016 öğretim yılında öğrenci almaya başlayacaklarını bildirdi. 

Editör

Son Güncelleme: 13.02.2015 08:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.