RECEP AKDAĞ YARALI ASKERLERİ ZİYARET EDECEK

Sağlık Bakanı prof. Dr. Recep Akdağ, Erzurum Organize Sanayi Bölgesi’nde yatırım yapan ve kapasite artırımına giden iş adamları için düzenlenecek plaket törenine katılmak üzere yarın Erzurum’a gelecek.

22 Eylül 2012 Cumartesi 17:27
RECEP AKDAĞ YARALI ASKERLERİ ZİYARET EDECEK
Erzurum valiliğini ziyaret edecek olan Bakan Prof. Dr. Akdağ, daha sonra iş adamları plaket törenine iştirak edecek. Bingöl’de askeri konvoya yapılan saldırıda yaralanan ve Erzurum’da tedavilerine devam edilen askerleri ziyaret edecek olan Bakan Akdağ daha sonra Sağlık kampüsü İnşaatı ile ilgili brifing alacak. Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’ın oğlu Enes Bulutlar’ın düğün törenine katılacak olan Bakan Akdağ, 24 Eylül Pazartesi günü Atatürk Üniversitesi’nde gerçekleştirilecek Türkiye Öğrenci konseyi Genel kurul toplantısına katıldıktan sonra Ankara’ya dönecek.

Editör

Son Güncelleme: 22.09.2012 17:49
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.