PROF. DR. YAYLALI, MÜSİAD’DA ÇALIŞMALARINI ANLATTI

Erzurum Teknik Üniversitesi (ETÜ) Rektörü Prof.Dr. Muammer Yaylalı, Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’ni ziyaret ederek, üniversite için yapılacak yeni kampüs yerleşkesi hakkında bilgi verdi.

14 Mayıs 2013 Salı 17:54
PROF. DR. YAYLALI, MÜSİAD’DA ÇALIŞMALARINI ANLATTI
MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu üyeleri ile görüşen ETÜ Rektörü Prof.Dr. Muammer Yaylalı, yapılacak olan kampüs için her hangi bir ödenek sıkıntısı bulunmadığını açıkladı. Kampüs yerleşkesinin temsili fotoğraflarını pc tabletinden Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ile yönetim kurulu üyelerine göstererek, çalışmalar hakkında detaylı bilgiler veren Prof. Dr. Muammer Yaylalı, hedeflerinin Türkiye’nin 6. olana teknik üniversitesini kampüsü ve verdiği eğitimi ile ilk sıralara çıkarmak saygın bir üniversite yapmak olduğunu açıkladı. Prof.Dr. yaylalı, çalışmalar için gerekli ödeneklerin gönderildiğini ve bu konuda her hangi bir sıkıntılarının olmadığının da altını çizerek, en kısa sürede derslikleri ve sosyal tesisleri ile kampüs yerleşkesi inşaatını tamamlayacaklarını da sözlerine ekledi.
Bu arada, MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez’de çalışmalardan dolayı Rektör Prof.Dr. Muammer Yaylalı’ya teşekkür ederken, “Erzurum’un ikinci üniversitesi olan Erzurum Teknik Üniversite’nin yeni fiziki yapısı ile birlikte eğitim ve sosyal kültürel alanlarda Erzurum’a büyük hizmetler yapacağına inanıyorum. Bir OTDÜ gibi olması için elimizden gelen bütün desteği verme yolunda gerekli gayretlerimizi göstereceğiz. Yapılan çalışmalardan dolayı sayın rektörümüz Prof.Dr. Muammer Yaylalı’ya ve çalışma arkadaşlarına teşekkür ederiz. İnşallah ETÜ vereceği eğitim ile Doğu’nun ODTÜ olur.”ifadelerini kullandı.  

Editör

Son Güncelleme: 14.05.2013 17:55
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.