POYRAZ’DAN BEKMEZ’E ZİYARET

Erzurum Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz, Vergi Haftası nedeniyle Müstakil ve Sanayici İş Adamları Derneği (MÜSİAD) Erzurum Şubesi’ni ziyaret etti.

28 Şubat 2013 Perşembe 17:07
POYRAZ’DAN BEKMEZ’E ZİYARET
Ziyarette çalışma arkadaşları ile gelen Vergi Dairesi Başkanı Yunus Poyraz’ı MÜSİAD Erzurum Şube Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez ve yönetim kurulu üyeleri karşıladı. Samimi bir ortamda geçen ziyarette Poyraz, hem vergi ödemenin mükellefiyetini anlattı hemde bir süre önce göreve yeni gelen MÜSİAD Başkanı Dr. Bekmez ve yönetim kurulu üyelerini tebrikederek yeni görevlerinde başarılar diledi.

Poyraz, Vergi Haftası ile ilgili çeşitli bilgiler verirken, vergi bilincinin oluşması, mükellef ve tüketicilerin verginin bir vatandaşlık görevi olduğunu benimsemeleri gerektiğini ve bunun içinde çeşitli etkinlikler düzenlediklerini anlattı. Bu konuda herkese görev düştüğünü belirten Poyraz, ödenen vergilerin sonuçta yine halka hizmet olarak döndüğünü vurguladı.

MÜSİAD Erzurum Şubesi Başkanı Dr. Hüseyin Bekmez’de çalışan, üreten ve kazanan bir toplumun hem vatandaşlık görevi olarak hem de devletine ve milletine karşı birinci görevinin vergisini zamanında ve eksiksiz ödemesi olduğunu vurguladı.

Editör

Son Güncelleme: 28.02.2013 17:07
Anahtar Kelimeler:
ErzurumMÜSİADYunus Poyraz
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.