PİKAP UÇURUMA YUVARLANDI

Erzurum’un Oltu İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi hayatını kaybetti.

30 Ocak 2012 Pazartesi 15:06
PİKAP UÇURUMA YUVARLANDI
Edinilen bilgiye göre, dün gece yarısı 01.00 sıralarında Cemal Sağlam yönetimindeki 25 AR 012 plakalı pikap ile Oltu’dan Yukarı Çamlı köyüne giderken Aytaşı mevkiinde direksiyon hakimiyetini kaybederek şarampole yuvarlandı. Kazada pikapta bulunan Cemal Sağlım olay yerinde hayatını kaybetti.
Oltu’dan çıkarken köydeki evini telefonla arayarak her hangi bir ihtiyaç olup olmadığını soran Cemal Sağlam’ın gece yarısı 03.00’e kadar köye gitmemesi üzerine yakınları yola çıkarak Cemal Sağlam’ı aramaya başladı. Yakınları köyden çıkarak yol güzergahında arama yaparken Aytaşı mevkiinde pikabı buldular. Şahsın olay yerinde hayatını kaybettiği belirlenirken, Cemal Sağlam’ın cenaze otopsi yapılmak üzere Oltu Devlet Hastanesine kaldırıldı.

Editör

Son Güncelleme: 30.01.2012 15:12
Anahtar Kelimeler:
PİKAP UÇURUMA YUVARLANDI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.