PASİNLER KAYMAKAMI ADA GÖREVE BAŞLADI

Bilecik Osmaneli kaymakamlığından Erzurum’un Pasinler İlçesine atanan Kaymakam Ali Ada görevine başladı.

27 Ağustos 2013 Salı 12:44
 PASİNLER KAYMAKAMI ADA GÖREVE BAŞLADI
Kaymakamlık önünde kamu kurum ve kuruluşlarının müdürleri tarafından karşılanan Kaymakam Ada, daha sonra makamına geçerek ilçe hakkında daire müdürlerinden bilgi aldı. 

Pasinler’in güzel bir ilçe olduğunu dile getiren Kaymakam Ada, ilçede her kesimle el ele vererek, ortak aklı ön plana çıkararak ilçeye en güzel şekilde hizmet edeceklerini söyledi.

KAYMAKAM ALİ ADA KİMDİR?

1972 yılında Bursa’da doğdu. İlk, orta ve lise öğrenimini Bursa’da tamamladı. İstanbul Üniversitesi Siyasal Bilgiler Fakültesinden 1995 yılında mezun oldu. Ankara Üniversitesi Kamu Yönetimi ve Siyaset Ana Bilim Dalında yüksek lisans yaptı. 1999 yılında Mülki İdare mesleğine başladı.

İnhisar, Germencik, Keskin ilçelerinde kaymakam vekilliği, Derbent, Pülümür, Pamukkale ve Osmaneli ilçelerinde asaleten kaymakamlık yaptı. 20 Temmuz 2013 tarihli kararname ile Pasinler ilçesine atanan Kaymakam Ali Ada, evli ve iki çocuk babası olup, iyi derecede İngilizce bilmektedir.

Editör

Son Güncelleme: 27.08.2013 12:45
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.