Palen iyi yolunu bulmuş!

Palen iyi yolunu bulmuş!

admin
admin
31 Ekim 2018 Çarşamba 08:30
Palen iyi yolunu bulmuş!

Vedat REFAYELİ

Artık sadece Erzurum merkezinin değil, ilçelerin de yavaş yavaş doğalgaz ile ısınma problemini hallettiklerini öğrenince nasıl sevindim anlatamam. Kahve daveti için gittiğim PALEN’de sevgili Müdürümüz Emre Akbulut’un verdiği bilgiye göre, şu anda Erzurum merkezinin yanısıra Oltu, Narman, Pasinler, Horasan ve Aşkale’de doğalgaz kullanımı varmış.

Doğrusu bilmiyorum, orada öğrendim. Tortum ve Karayazı ilçeleri de sıradaymış. Önümüzdeki yıl da, Hınıs ve İspir tamamen doğalgaza dönecekmiş. Peki, bildiğim kadarıyla doğalgaza kavuşan ve de kavuşacak ilçelerimiz için hat çekilmedi, doğalgaz nasıl gidiyor? Bu soruma Emre müdürümün cevabı şöyle oldu ki çok şaşırdım, ve de bunu da ilk defa duydum.

Şöyle dedi PALEN’in Müdürü Emre Akbulut: Hat yapımı uzun iş. Biz genelde İstanbul ve Ankara gibi büyükşehirlerde olduğu gibi Erzurum’da da taşımalı gaz dağıtım işine başladık. İlçe merkezlerinde oluşturduğumuz istasyonlar ve tanklar vasıtasıyla bu hizmeti veriyoruz. Tanklarımız 1’er aylıktır. Bir ayın sonuna doğru yeniden taşıma yoluyla o ilçelere gaz götürüyor ve ilçe sakinlerini kesinlikle gazsız bırakmıyoruz. Açıkçası bu sistem zahmetli ama en azından masraflı değil!

Editör

Anahtar Kelimeler:
ErzurumPalen
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.