PALANDÖKENDE BAHAR TEMİZLİĞİ

Ağır bir kış sezonu geçiren Palandöken İlçesinde havaların ısınmasıyla birlikte Palandöken Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, Park ve Bahçeler Müdürlüğü ile birlikte ilçenin 17 merkez Mahallesin de geniş çaplı bir bahar temizliği başlatılırken yüksek kesimler deki 19 köy mahallesine ise şartlar oluştukça yol bakım ve temizlik çalışmaları yürütülecek.

28 Mart 2013 Perşembe 10:53
PALANDÖKENDE BAHAR TEMİZLİĞİ
Yaklaşık 150 temizlik personelinin görev aldığı çalışmaların bir ay sürmesi bekleniyor. 

TEMİZ, SAĞLIKLI VE YAŞANABİLİR BİR İLÇE İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Palandöken Belediyesinin başlattığı temizlik çalışmaları ile ilgili kısa bir değerlendirmede bulunan Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” Palandöken İlçesinde yaşanan ağır kış sezonunu ardından havaların yavaş yavaş ısınmasıyla birlikte cadde, sokak, köy mahalle mezarlıklar, boş arazilerde geniş çaplı bir bahar temizliği başlattık. Yapılan çalışmalarda mahalle aralarında kalan boş alanlara atılan çöp, eski eşya, inşaat molozu kalıntıları gibi atıklar toplanıyor, ilçenin daha temiz, sağlıklı ve yaşanabilir bir görünüme kavuşması için belediyemizin sorumlu olduğu birimleri tam kapasiteyle çalışmaya başladı. İnşallah bir aksilik olmaz ve mevsim normal seyrederse yaklaşık 150 personelimizle başlattığımız genel temizlik çalışmamız tüm ilçemizde 1 ay içerisin de tamamlanmış olacak. Çalışmalarımızı ilk etap olarak 17 merkez mahallemiz de başlattık. Merkez mahallelerimizin ardından 19 köy mahallemiz de çalışmalarımızı yoğunlaştıracağız ” dedi.

TEMİZLİK NOKTASINDA OLUMSUZLUKLARI BELEDİYEYE BİLDİRİN

Yapılan temizlik çalışmaların da yaşana bilecek olumsuzlukları belediyeye bildirilmesini isteyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,” İlçemiz de başlattığımız genel temizlik kapsamında yaşanabilecek olumsuzlukları vatandaşlılarımız mutlaka belediyemize bildirsin. Şayet bizzat vatandaşlarımız olumsuzlukları söylemek istiyorsa buyursun gelsinler kapımız 7 gün 24 saat açık. Ayrıca halk günümüz var haftanın iki günü Pazartesi ve Cuma günleri sabah 9 ile öğle 12 ‘ye kadar devam etmekte taleplerini, sıkıntılarını, olumsuzluklarını ve fikirlerin benimle paylaşabilirler. Bu saydıklarımızı hiç birini yapmıyorlarsa dahi bu belediye vatandaşındır gelsin buyursun çayımızı içsinler” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2013 10:54
Anahtar Kelimeler:
ErzurumPALANDÖKENBelediye
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.