PALANDÖKEN SOKAKLARI VE PARKLARI ÇİÇEK AÇTI

Palandöken Belediyesi, ilçenin farklı noktalarında gerçekleştirdiği çiçeklendirme çalışmaları ile cadde ve sokaklara baharın renklerini taşıdı.

17 Haziran 2014 Salı 09:02
PALANDÖKEN SOKAKLARI VE PARKLARI ÇİÇEK AÇTI
Palandöken Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, peyzaj düzenlemeleri kapsamında cadde, sokak, orta refüj ve parklara diktiği gül ve mevsimlik çiçeklerle Palandöken ve çevresine rengarenk bir görünüm kazandırmak için çalışmalarını sürdürüyor.

Palandöken ilçesinin genelinde devam eden peyzaj çalışmaları kapsamında sorumluluk alanlarına gülfidanlarını ve değişik türlerde mevsimlik çiçeği toprakla buluşturuyor. Kavşakları ve refüjleri süsleyen gül ve mevsimlik çiçekler eşsiz görüntüler sergilerken, çalışmalar vatandaşların da büyük beğenisini kazanıyor.

ŞEHRİN EN FAZLA YEŞİL ALANA SAHİP İLÇE

Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, “Parklara özellikle sorumlu olduğumuz cadde üzerindeki refüjlere binlerce gülfidanı ve mevsimlik çiçek dikildi. Palandöken rengârenk bir görünüme kavuştu; ortaya çıkan renk cümbüşü şehrimizin estetiğine ayrı bir hava katıyor. Ekiplerimiz Palandöken’deki yeşil dokuyu artırmak için aralıksız çalışmalarına devam ediyor. Palandöken Belediyesi kent estetiği, yeşil alan çalışmalarıyla son yıllarda 40 olan park sayısını 85’e çıkartarak Erzurum’un ve Palandökenlilerin hizmetine sunduk. Çocuklar için hizmette olan oyun parkını da yeni oyun grupları ilave ederek yeniledi. Yeni yapılan parklarla birlikte Palandöken de kişi başına düşen yeşil alan miktarı 8.50 metrekareye ulaştı. Park ve yeşil alan çalışmalarımız bu dönemde de aralıksız devam edecek. Çünkü hedefimiz ve amacımız yeşil bir Palandöken” diye konuştu.


Editör

Son Güncelleme: 17.06.2014 09:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.