PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE NAKDİ YARDIM

Palandöken İlçe Kaymakamlığı, Ramazan ayında ilçedeki ihtiyaç sahibi bin aileye nakit para yardımında bulunacak.

19 Temmuz 2013 Cuma 11:40
PALANDÖKEN KAYMAKAMLIĞINDAN İHTİYAÇ SAHİBİ AİLELERE NAKDİ YARDIM
Palandöken İlçe Kaymakamı Şenol Esmer konuyla ilgili, "Ramazan ayı dolayısıyla ihtiyaç sahibi bin aileye nakdi yardımda bulunacağız. Önümüzdeki haftadan itibaren ihtiyaçlı ailelere yönelik olarak bankalarda açılan hesaplara yatırılacak olan nakit yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere rahat bir nefes aldırması umut ediyoruz. Palandöken Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı’na kayıtlı 4 bin aile arasından en ihtiyaçlı olanların belirledik, 100 ile 400 TL arasında değişen miktarlardaki para yardımlarının, ailelerin banka hesaplarına yatırılacağız." şeklinde konuştu.


İLÇEDE 4 BİN İHTİYAÇLI AİLE BULUNUYOR


Kaymakamlık olarak, yoksul ailelere periyodik aralıklarla ayni ve nakdi yardımda bulunduklarına dikkati çeken Esmer, “Rutin yardımlarımızın dışında yapılacak olan nakdi yardımlar, ailelerimizin Ramazan ayına has ihtiyaçlarını karşılamak için düşünüldü. Normalde ilçemiz sınırları içerisinde vakfımıza kayıtlı 4 bin ailemiz var. Biz bu ailelerimizin arasından en ihtiyaçlı olanları belirledik. Hem mağduriyet, hem de nüfus durumlarına göre, bir sınıflandırma yaparak, nakdi yardım oranlarını tespit ettik. Ramazan ayının ilk haftasında da, belirlenen miktarlardaki para yardımları, ailelerimiz adına banka hesaplarına yatırılacak.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 19.07.2013 11:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.