PALANDÖKEN İŞÇİLERİ, HİZMET İŞ SENDİKASI'NI TOPA TUTTU

Palandöken Belediyesi'nde çalışan ve Hizmet İş Sendikası'na kayıtlı olan işçiler, ilgili sendikanın kendi menfaatlerine göre iş yaptıkları gerekçesiyle yapılacak olan Hizmet İş Sendikası'nın 5. Olağan Genel Kuruluna katılmama kararı alarak protesto etti.

08 Aralık 2012 Cumartesi 15:00
PALANDÖKEN İŞÇİLERİ, HİZMET İŞ SENDİKASI'NI TOPA TUTTU
Belediyede Sendika delegesi olan ve delege adına açılama yapan Haşim Ali Aydın, çalıştıkları Palandöken Belediyesi ile hiçbir sorunlarını olmadığını aksine Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'ın işçisine sahip çıktığını belirtti.

İşçi delegesi Haşim Ali Aydın ,”Bağlı bulunduğumuz Hizmet İş Sendikası yönetimi işçilere yönelik hiçbir zaman sorumluluk almadı. Aksine Belediye Başkanı Orhan Bulutlar bize sahip çıkmış, işçisinin yanında olduğunu göstermek adına son 4 yıldır geçmişe yönelik maaş, ikramiye ve sosyal haklarımuzu tamamen vermiş, tek bir kuruş alacağımız kalmamışken sendika kendi alacağına Şahin olurken bizleri mağdur etmektedir. Sendika geçmiş yıllara ait biriken aidatını tahsil etmek için belediyeyle hiçbir uzlaşı yoluna gitmeden, işçisinin ekmek parasına, işçisinir nafakasına, işçisinin maaşına haciz koydurarak bizleri mağdur duruma düşürmüştür. Belediyenin hesapları bulunan banka müdürlerine soruşturma açılmasını talep etmeleri, maaşlarımızın elden ödenmesine sebep oldukları için bizler belediye işçileri olarak Hizmet İş Sendikası'nın 5. Olağan Kongresine katılmama kararı alarak protesto ediyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 08.12.2012 15:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.