PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN GIDA YARDIMI…

Palandöken Belediyesi, Ramazan ayı süresince her gün iki ayrı noktada 2 bin kişiye iftar yemeği verirken, ihtiyaç sahibi olarak bilinen 6 bin kişiye de yardım paketi dağıtmaya devam ediyor.

10 Temmuz 2014 Perşembe 15:39
PALANDÖKEN BELEDİYESİ’NDEN GIDA YARDIMI…
Palandöken Belediyesi tarafından, özellikle birlik ve beraberliğin pekişmesi için vatandaşların iftar edebilmeleri amacı ile ilçenin Yenişehir Solakzade Camisi bahçesine ve Yıldızkent Bölge Eğitim Araştırma Hastanesi karşısında Ramazan ayı boyunca günlük 2 bin kişiye iftar sofraların da verilen 3 ile 4 çeşit iftar yemeği yoğun ilgi görürken yine Palandöken Belediyesi Ak Masa ile Muhtarlar tarafından belirlenen ihtiyaç sahibi 6 bin aileye gıda dağıtımına da start verdi.

Ramazan ayında birlik beraberlik ve paylaşmanın önemine değinen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar,"Bizler, şeffaf belediyecilik anlayışı ile hareket ederek, halkın istekleri ve menfaatleri doğrultusunda imkanlarımız dahilinde hizmetlerimizi sürdürmenin heyecanını yaşıyoruz. Amacımız evinde aşı olmayan vatandaşımız kalmasın, iftarını rahatlıkla yapabilsin. İhtiyaç sahibi vatandaşlarımıza gıda paketleri hazırlattık. Bu paketleri ise Belediyemiz Ak Masası ile Muhtarlar tarafından tespit ettiğimiz ihtiyaç sahibi vatandaşlarımız. Gıda paketlerini ya evlerine götürerek teslim ediyoruz yâda muhtarlıktan dağıtımını gerçekleştiriyoruz. Bunu yaparken de en dikkatli davrandığımız konu insan onuruna yakışır şekilde yardımlarımızı yapmak. Belediye olarak halkımızın güzel bir ramazan geçirmesini sağlamaya çalışıyoruz" dedi.

İftar sofralarına giderek oruçlarını açan ve evlerine ramazan paketi götüren binlerce kişi, Belediyenin tüm çalışmalarından memnun olduklarını belirterek, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar'a, teşekkür ettiler.

Editör

Son Güncelleme: 10.07.2014 15:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.