Palandöken Belediyesi Palandöken’de olsun artık!

Palandöken Belediyesi Palandöken’de olsun artık!

admin
admin
29 Ekim 2019 Salı 12:52
Palandöken Belediyesi Palandöken’de olsun artık!

Vedat REFAYELİ

Palandöken Belediyesi’ne ait Palandöken dağı girişinde bir mesire alanı var.

Açıkçası çok da ideal bir konuma sahip olmasına rağmen bugüne kadar burasının iyi değerlendirilemediğini gözlemekteyim.

Bir ara 2000’li yılların başlarında Cenap Köksal Birdal döneminde kızak yapılması girişiminde bulunuldu ama üzerinde ciddiyetle durulmadığı için sürdürülebilir olmadı.

Mangal yakmanın yasak olmasından ötürü de Erzurumlular yazları bu bölgede pek de piknik yapmıyor, kışın da zaten kimsenin uğradığı yok.

Böylesine bir bölgede pekala çocuk kayak pisti yapılabilir. Bu iş için inanılmaz bir yer diye düşünüyorum. Buna acemi kayak pisti de denilebilir. Sadece minikler için bir pist ihdas edilirse burası atıl halden kurtarılabilir.

Kayak öğrenmek için alt yapıyı sağlayacak olan bu çocuk kayak pisti sanırım dünyada da örnek teşkil eder, parmakla gösterilir, hatta AB’den filan destek de sağlanabilir.

Bu önerimi Belediye Başkan Yardımcısı Ensar Özdemir’e ilettim. Bugüne kadar adı Palandöken olmasına rağmen Palandöken’de hiç olmadı belediye!

Böylelikle çok da para harcanmayacak olan bu proje sayesinde Palandöken belediyesi hem bir sosyal etkinliğe imza atmış hem de kayağın gelişmesinde bir katkısı olmuş olacak.

Vallahi benden önermesi. Yapıp yapmamak artık meclis üyelerinin bileceği iş.

Editör

Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.