PALANDÖKEN BELEDİYESİ BİR İLKE İMZA ATTI

Palandöken Belediyesi’nin düzenlediği 1001 Sünnet Şöleni ile bugüne kadar Erzurum tarihinin en kapsamlı organizasyonunu gerçekleştirdi.

01 Temmuz 2013 Pazartesi 08:04
PALANDÖKEN BELEDİYESİ BİR İLKE İMZA ATTI
Palandöken ilçesinden ve Erzurum’un çeşitli ilçelerinden gelen talepler doğrultusunda 1001 çocuğun erkekliğe ilk adım atması sağlandı. 

1001 Sünnet Şöleni saat 12:00’da Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçesi önünde gelin arabası gibi süslenen araçlarla Belediye tarafından tepeden tırnağa sünnet kıyafetleri giydirilen sünnet çocuklar önce kısa bir şehir turunun ardından tekrar Şölenin yapılacağı Palandöken Aile Çay Bahçesine getirildiler. Çocuklar burada belediye tarafından hazırlanan birçok sürprizlerle karşılaştılar. Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, sünnet çocuklarını ve ailelerini tek tek gezerek geçmiş olsun ve hayırlı olması temennisin de bulundu. Daha sonra Palandöken Belediyesi tüm davetlilere etli pilav ikram etti.

BAŞKAN BULUTLAR: HALKA HİZMET HAKKA HİZMET DÜSTURUYLA ÇALIŞIYORUZ

1001 Sünnet Şöleni de kısa bir konuşma yapan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, halka hizmet hakka hizmet düsturuyla çalıştıklarını ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti;” Haktan aldığımız izinle halktan aldığımız güçle çalışıyoruz. 2009 yılından bugüne heyecanla, samimiyetle, şeffaf, katılımcı bir anlayışla Palandöken İlçemize hizmetkar olmuş ve hizmet ediyoruz. Erzurum da belediye olarak hep ilklere imza atmanın gayreti içerisin de olduk bugünde Erzurum da bir ilke imza atıyoruz şehrimizin tarihin de ilk defa bu kadar kapsamalı ve büyük bir şölen yapmayı Allah bizlere nasip etti. Şükürler olsun. Bugün itibariyle iki özel hastanemizde toplam 600 üzerin de çocuğumuz sağlıklı ve hijyenik bir ortam da erkekliğe adım attı. Kalan çocuklarımız da Ramazan ayı boyunca olmalarına olanak sağlayacak ortamlar hazırladık. Temmuz ayı sonu itibariyle 1001 belki daha fazla çocuğumuz erkekliğe ilk adımı atacaktır. Çocuklarımıza Maşaallah Barekallah La Kuvvete İlla Billah diyor ailelerine bir keder daha gözünüz aydın diyoruz” diye konuştu.

MİLLETVEKİLİ AKSAK VE İL BAŞKANI KILIÇ, PALANDÖKEN BELEDİYESİNİN ÇALIŞMALARI TAKDİRE ŞAYANDIR

Palandöken Belediyesi Aile Çay Bahçesin de gerçekleştirilen 1001 Sünnet Şöleni de bire selamlama konuşması yapan Ak Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak ve Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç, Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlarını çalışmalarının takdire şayan olduğunu ifade ettiler. Ak Parti Milletvekilli Aksak,” Sayın Başkanımız Orhan Bulutlar yaptığı yol, kaldırım, temizlik, kentsel dönüşüm, park ve bahçe çalışmalarla takdir edilirken sosyal belediyecilikle de gönlüleri feth eden bir Başkan olmuştur” dedi. Ak Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ise,” Ak Parti İl Teşkilatı olarak sayın Başkanımızın çalışmalarını yakından takip ediyor ve izliyoruz. Teşkilat olarak çalışmalarının takdir ediyoruz” dedi.

ABDULKADİR ŞEHİDOĞLU GÖNÜLLERİ MEST ETTİ

1001 Sünnet Şöleni Programın da sahne alan Ünlü Hafız Abdulkadir Şehidoğlu, okuduğu Kur’an Tilaveti ve semazen eşliğinde seslendirdiği bir birin den güzel Tasavvuf Müziği dinletisiyle davetlileri adeta mest ederken Dadaş Bar ekibiyle davetleler coştu. Çocukların hoşça vakit geçirmeleri için Palyaçolarla oynayan çocuklar yüzlerini boyatmayı da ihmal etmediler. Palandöken Belediyesinin düzenlemiş olduğu 1001 Sünnet Şölenine AK Parti Erzurum Milletvekili Muhyettin Aksak, AK Parti Erzurum İl Başkanı Murat Kılıç ve İl yönetim kurulu üyeleri, Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz, ESKİ Genel Müdürü Remzi Ertek, Palandöken İlçe Müftüsü Mustafa Baytar, İlçe Belediye Başkanları, AK Parti İlçe Başkanı Fatih Yeşilyurt, AK Parti Yakutiye ilçe Başkanı Yunus Şahin, il genel meclis üyeleri, belediye meclis üyeleri, daire müdürleri, oda başkanları, sivil toplum kuruluşları, Basın mensupları ve çok sayıda vatandaş katıldı.


Editör

Son Güncelleme: 01.07.2013 08:09
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.