PALANDÖKEN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ

Palandöken İlçe Belediyesi asfalt ekipleri Ramazan ayında da çalışmalarını aralıksız şekilde sürdürüyor.

01 Ağustos 2013 Perşembe 16:54
PALANDÖKEN BELEDİYESİ ASFALT ÇALIŞMALARINA HIZ VERDİ
İlçenin birçok mahallesinde başlatılan asfalt çalışmalarını yerinde inceleyen Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, Ramazan Bayramı'nın yaklaştığı bugünlerde Palandöken Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü'nün ve müteahhit firmaların asfalt ekiplerinin vatandaşların rahat bir Bayram geçirmesi için asfalt çalışmalarına devam ettiğini söyledi. Başkan Bulutlar, "Asfalt ekiplerimiz Şehit İsmail Aksu Mahallesi, Hacı Salih Efendi Mahallesi, Abdurrahman Gazi Mahallesi, Tuzcu Mahallesi, Tepeköy Mahallesi ve Müftü Solakzade Mahallesin de sıcak asfalt çalışması yapıldı. Ayrıca bu bölgelerimiz de bazı noktalarda kilit taş, bordür ve karo çalışmalarımız da sürüyor" dedi.

2013 yılında 35 bin ton standartları yüksek kaliteli asfalt dökmeyi hedeflediklerini belirten Başkan Bulutlar, "Ramazan ayında Erzurum da insanların üzerin de bir yorgunluk olsa da bizler bu yorgunluğu unutup halka hizmet etmeyi de ibadet olarak görüyoruz. Ramazan süresince durmadan yılmadan hedefimize adım adım ilerliyoruz. 2013 yılı için ön gördüğümüz 35 bin ton standartları yüksek kaliteli asfalt sermeyi planla sakta bu rakam sadece müteahhit firma ile serilecek asfalt miktarıdır. Belediyemiz ekipleri tarafından serilecek asfaltla birlikte bu rakam 50 bin tonu bulacaktır. Böylece Palandöken ilçemiz de standartları yüksek kaliteli asfalt serim oranı merkez mahallelerimiz de yüzde 98 seviyelerinin yakalarken köy mahallelerinin standartlarını yükseltmek için çalışmalarımız arılıksız devam ediyor." diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 02.08.2013 11:30
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
vatandaş mehmet 2013-08-02 08:19:25

yenisehir ust yol icin neden asfalt yenilenmiyor, orasi sinir disi mi ?