OTOGARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU

Erzurum'da bayram öncesi otogarda büyük yoğunluk yaşanıyor.

13 Ekim 2013 Pazar 14:14
OTOGARDA BAYRAM YOĞUNLUĞU
Kurban Bayramı'nı şehir dışında geçirmek isteyenler ve evlerine dönmek için yola çıkanlar otogarda yoğunluğa sebep oluyor. 

Bayram tatilinin 9 gün olması nedeniyle tatili dışarıda geçirmek ve eve dönmek isteyenler otogarlara akın etti. Firmalar, "Bayram olması nedeniyle aşırı bir yoğunluk yaşıyoruz. Tatillerini dışarıda geçirmek isteyenler ve genellikle öğrenci kesimi eve dönmek için otogarlara akın ediyorlar. Planlarını son anda değiştiren vatandaşlarımız ise bilet bulmakta güçlük çekiyor." dedi.

Bayram tatilini dışarıda geçirmek isteyen Arzu Yavuz, "Bayram tatili için İstanbul'a gidecektim. Ama yoğunluk olduğundan dolayı yer bulamadım. Bu yüzden bayramı Erzurum'da geçireceğim. Uçak biletleri pahalı olduğundan herkes karayolunu tercih ediyor. Yer bulamadık bu bayram Erzurum'dayız." şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 13.10.2013 14:20
Anahtar Kelimeler:
ErzurumBayram
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.