ONLARCA ARAÇ SAÇ DAĞI'NDA MAHSUR KALDI

Erzurum ve bölgede kar yağışı etkisini sürdürüyor.

07 Ocak 2013 Pazartesi 12:19
ONLARCA ARAÇ SAÇ DAĞI'NDA MAHSUR KALDI

Erzurum ve bölgede etkili olan kar yağışı ulaşımı vurdu. Erzurum-Ağrı Karayolu Saç Dağı mevkiinde de kar ve tipi nedeniyle de onlarca aracın yolda mahsur kaldığı ve TIR'ların yollarda kaydığı bildirildi.
DOĞUTÜRK yazarı olan Ağrı İbrahim Çeçen Üniversitesi Öğretim Üyesi Yard. Doç. Dr. Zübeyir Saltuklu da 3 öğretim üyesiyle birlikte yolda mahsur kaldı. Saç Dağı'nda otomobilin içerisinde mahsur kalan öğretim üyeleri ve onlarca araç kurtarılmayı bekliyor.
Kar ve tipiye rağmen eğitimi aksatmamak üzere sabah saatlerinde Erzurum'dan yola çıkan Saltuklu ile birlikte 3 öğretim üyesinin eğitimi aksatmamak üzere sergiledikleri fedakarlık ve özveri takdir topladı.
Öte yandan HABERTÜRK Televizyonuna canlı bağlanan Zübeyir Saltuklu, Saç dağlarındaki durum ile ilgili tüm Türkiye'yi bilgilendirdi, yetkililerden yardım istedi. 

Editör

Son Güncelleme: 07.01.2013 12:28
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.