ONBİRE GÖZ KIRPTI

Büyükşehir Belediyespor’un tecrübeli sol ayağı Musa Ballı, Hepatit-B hastalığı geçirmediğini, sadece enfeksiyona dayalı bir karaciğer rahatsızlığı geçirdiğini bunu da atlattığını belirtti. Yıldız, oyuncu Çorum maçı içi içinde hazır olduğunu teknik heyetin görev vermesi halinde oynayabileceğini söyledi.

21 Eylül 2012 Cuma 14:20
ONBİRE GÖZ KIRPTI
Nurullah PALA haberi...
Ziraat Türkiye Kupası maçında Büyükşehir Belediyespor forması ile sahada çıkan ve ilkonbirde takım kaptanı olarak orta sahada görev yapan Musa Ballı, başırılı futbolunu bir asist bir de süper bir golle süslemişti. Fatih Arat’ın attığı birinci golde de atağın başlangıcında yer alan Musa Ballı, Kupa maçında başarılı bir futbol ortaya koyduğu için mutlu olduğunu söyledi. Kendisinin geçtiğimiz sezonun devre arasında hepatit –B hastalığı değil, enfeksiyona dayalı bir karaciğer rahatsızlığı geçirdiğini ve bunu da atlattığını ifade eden Musa Ballı, bundan önce olduğu gibi bundan sonra da Büyükşehir Belediyespor’un formasını terleteceğini ve başarılı olacağını söyledi. Ballı, “Ben hepatit-B hastalığına yakalanmadım. Sadece enfeksiyona dayalı bir karaciğer rahatsızlığı yaşadım. Tedavi sürecinde Ankara’da bulunmam gerektiği için uzun süre formamdan uzak kaldım. Ama çok şükür formama kavuştum” dedi.
MUTLU BİR EKİBİZ
Takımda arkadaşlığın güzel olduğunu ve takımın kısa sürede kaynaşmasından dolayı büyük bir mutluluk duyduğunu belirten tecrübeli futbolcu Musa Ballı, Teknik Patron Taşkın Güngör yönetiminde başarıya kenetlendiklerini, taraftarında bu anlamda kendilerine destek vermesini istedi. Musa Ballı, “Biz bu sezon şampiyon olarak 2. Lige çıkacağımıza inanıyoruz, Pazar günü de taraftarımızı Çorum Belediyespor maçında yanımızda görmek istiyoruz, inanıyoruz ki, taraftarımız bize büyük bir destek verecek” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 21.09.2012 14:43
Anahtar Kelimeler:
ONBİRE GÖZ KIRPTI
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.