OLUR BELEDİYESİ MAKİNE PARKINI GENİŞLETTİ

Erzurum'un Olur İlçesi’nde Belediye Başkanlığı’nca alınan yeni hizmet araçları düzenlene törenle hizmete girdi.

08 Mart 2013 Cuma 16:17
OLUR BELEDİYESİ MAKİNE PARKINI GENİŞLETTİ
Olur Belediyesi’ne alınan yeni hizmet araçları için kurban kesildi. Makine parkına dahil edilen 1 adet Mercedes Kamyon, 1 Adet Isuzu Çöp Aracı, 1 Adet İtfaiye Aracı, 1 Adet Mıtsubıschı dört çeker araç, 1 Honda Cıvıc makam aracı, 1 adet iş makinası kurban kesimi ve dua töreninin ardından hizmete girdi.

Olur Belediye Başkanı Rüstem Polat, “Amacımız Olur Halkına en iyi hizmeti yapmak. Bu araçlar Olur için olmazsa olmazlardandı, çünkü her biri belediyenin ihtiyacıydı. 6 hizmet aracına 2 kurban kestik. İnşallah Olur'umuzda kazasız belasız güzel hizmetler yaparlar” dedi.

Törene Olur AK Parti İlçe Başkanı Emirhan Özdemir, Belediye Meclis üyeleri, belediye personeli ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Editör

Son Güncelleme: 08.03.2013 16:18
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.