ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER

Erzurum’da meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybeden 3 çocuğun son görüntüleri ortaya çıktı.

02 Ağustos 2013 Cuma 23:05
ÖLÜME BÖYLE GİTTİLER
Erzurum kent merkezinden 17 kilometre uzaklıktaki bir tesise yüzmeye giden, paraları kalmadığı için evlerine yürüyerek dönerken kamyonetin çarpması sonucu el ele can veren 3 çocuktan 9 yaşındaki Kadir Atmaca ve amcasının oğlu aynı yaştaki Can Polat Atmaca’nın cenazeleri gözyaşlarıyla toprağa verildi. 12 yaşındaki Ali Eren Düzgün için ise İstanbul’dan babasının gelmesi beklenirken, 3 çocuğun güvenlik kamerasına yansıyan son görüntüleri yürek burktu. Çocukların, kazadan birkaç dakika önce son paralarıyla kola ve bisküvi aldıkları, market görevlisinden de Erzurum’a gidecekleri taşıt bulmaları konusunda yardım istedikleri ortaya çıktı.

Editör

Son Güncelleme: 02.08.2013 23:15
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Serap Durmazpinar 2013-08-03 02:51:52

acinin kemige isledigi, delip geçtigi ân'dir bu!
evlât acisi ki, dunya uzerinde bundan daha buyuk bir aci yoktur!
rab'bim kimseye, hiçbir ana-baba'ya yasatmasin, evlât acisiyla imtihan etmesin insallah... amin
tarifsiz uzuntu içerisindeyim. yandi yuregim, kavruldu, dilim tutuldu, kanim çekildi adeta... olmeden olum diyorum bunun adina... :((
allah sabir versin ailelerine. nûr içinde yatsinlar...

serap durmazpinar kuruhasanoglu / france