OLTU ÜLKÜ OCAKLARINDA DEVİR TESLİM

Metehan Kaya, yaklaşık 4 yıldır yürüttüğü Oltu Ülkü Ocakları Başkanlığını Emre Taşçı’ya devretti.

17 Mart 2013 Pazar 13:37
OLTU ÜLKÜ OCAKLARINDA DEVİR TESLİM
Ocak binasında düzenlenen devir teslim töreninde konuşan Milliyetçi Hareket Partisi(MHP) Oltu İlçe Başkanı Mehmet Coşkun, ülkü ocaklarının birer eğitim yuvası olduğunu belirterek “Ocak başkanlığı kimsenin uhdesinde değildir. Kimsenin babasının malı da değildir. Burası ülkücülerin yeridir. Metehan başkandan bizler razıyız. Yeni Ocak başkanımızın da bu kutsal görevi en iyi şekilde yerine getireceğine inanıyoruz.” dedi.

Ocakların sevgi, üzüntü ve acının paylaşıldığı ekmeğin bölüşüldüğü yerler olarak nitelendiren MHP Oltu İlçe Başkanı Coşkun, ocağa gelen gençlerin bu değerleri iyi şekilde öğrenmeleri gerektiğine vurgu yaptı.

Bu arada devir teslim törenine katılan Erzurum Ülkü Ocakları Başkanı Abdullah Kırmacı ise Metehan Kaya’nın görevden alınma gibi durumunun olmadığını belirterek, “Yoğun işlerini nedeniyle bu şerefli görevi bir başka arkadaşımıza devretme isteği üzerine böyle bir karar verilmiştir. Bugün burada değerli bir ülküdaşımızın ocak başkanlığını bırakmasının üzüntüsünü yaşarken yine ocak bünyesinden, içimizden çıkıp ocak başkanlığına kadar yükselen bir arkadaşımızın da sevincini yaşamaktayız. Hizmetlerinden ötürü Metehan başkana teşekkür ediyoruz. Yeni başkanımıza da bu şerefli bayrağı daha da ileri taşıması için Allah yardımcısı olsun diyorum.” şeklinde konuştu.

Yaklaşık 4 yıldır Oltu Ülkü Ocakları başkanlığı görevini yürüttüğünü dile getiren Metehan Kaya da “Hayatımda yaptığım en kutsal görevlerden birisi olan bu görevi bir başka değerli arkadaşıma devretmenin gururunu yaşıyor, yeni başkanımız ve yönetimine başarılar diliyorum.” derken ülküdaşlarından helallik istemeyi de unutmadı.

Bu arada Metehan Kaya elindeki Türk Bayrağını öperek yeni Ocak başkanı Emre Taşçı’ya verdi. Öperek aldığı bayrakla yeni görevine başlayan Emre Taşçı, ocak gelenek ve adabına uygun bir şekilde görev yapacaklarını ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 17.03.2013 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.