ÖĞRENCİLERİN YEMEK ÇİLESİ

Oltu İlköğretim Okulu öğrencilerinin öğle yemekleri çileye dönüşüyor. Taşımalı sistemle köylerden Oltu İlköğretim Okulu'na gelen 142 öğrenci öğle yemeği yemek için 2 kilometreye yakın yol yürüyorlar.

01 Mart 2012 Perşembe 12:13
ÖĞRENCİLERİN YEMEK ÇİLESİ
İlçe merkezindeki ana caddeleri kullanmak zorunda kalan öğrenciler bu şekilde yemeğe gitmekten dolayı sıkıntı yaşadıklarını ve okullarına yemek salonu yapılmasını istediler.
Öğretmenler de çocukların kontrollerinin çok zor olduğunu trafikte yol yürüdüklerini bununda birçok tehlikeyi beraberinde getirdiğini dile getirdiler. Okul bahçesinde toplanan 142 öğrenci sıraya girerek okuldan yaklaşık bir kilometre uzaklıktaki öğretmen evi yemekhanesine gidiyorlar. 20 dakika içerisinde yemek yenildikten sonra tekar dizilerek okulun yolunu tutuyorlar.
Öğrenciler bu şekilde yemeğe gitmekten dolayı rahatsız olduklarını anlatarak, "Okulumuza yemek salonu yapılsın" dediler.

Editör

Son Güncelleme: 01.03.2012 17:35
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.