ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLÜ 1 GRAM ALTIN

Erzurum’da düzenlenen resim ve kompozisyon yarışmasında üçüncülük derecesini elde eden öğrencilerin ödülü 1 gram altın oldu.

28 Mart 2013 Perşembe 17:12
ÖĞRENCİLERİN ÖDÜLÜ 1 GRAM ALTIN
Erzurum’da 28 Şubat Sivil Savunma Günü ve 1-7 Mart Deprem Haftası nedeniyle il genelindeki okullarda 5-6-7-8. sınıf öğrencileri ile 9-10-11 ve 12. sınıf öğrencileri arasında düzenlenen "Afetler ve Etkilerinden Korunma" konulu resim ve kompozisyon yarışmasında dereceye giren öğrencilere bugün Valilik salonunda düzenlenen törenle ödülleri verildi. Öğrencilerin ödülleri ise; birincilere yarım altın, ikincilere çeyrek altın üçüncülere de 1 gram altın oldu.

Ödül töreninde konuşan Erzurum Vali Yardımcısı Abdurahman İçyer, olası afetlere dikkat çekerek sivil savunmanın önemine değindi. Daha sonra dereceye giren resimler incelenerek öğrenciler tarafından kompozisyonlar okundu.

Dereceye giren öğrencilere Erzurum Vali Yardımcısı Abdurahman İçyer, Erzurum il Afet ve Acil Durum Müdürü Abdurrahman Aktürk ve Erzurum İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü Sivil Savunma Arama ve Kurtarma Birlik Müdürü İsmail Eser, ödüllerini takdim etti.

Erzurum Vali Yardımcısı İçyer, üçüncülere 1 gram altın hediye edilmesinin öğrenci çokluğundan olabileceğini belirtti.

Editör

Son Güncelleme: 28.03.2013 17:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.