ÖĞRENCİLERDEN ZİFİR DERGİSİ

Atatürk Üniversitesi İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölümü öğrencileri kendi imkanlarıyla Zifir adlı bir dergi çıkardı.

31 Mart 2013 Pazar 13:40
ÖĞRENCİLERDEN ZİFİR DERGİSİ
İletişim Fakültesi öğrencileri olarak medya sektörüne bir yerden başlanması gerektiği düşüncesiyle ilk adımlarını atan gazeteci adayları aynı zamanda yazı,şiir ve sanatsal eserleri bulunan öğrencilere de eserlerinin yayınlanması imkanı sunuyor.

Derginin sorumlu yazı işleri müdürü Hüseyin Yılmaz, en fazla çiy tanesi en zifir gecede düşer sloganıyla yola çıktıklarını belirterek, "Gazeteciliğe bir yerden başlamak gerektiği için bu dergiyi çıkardık. Çeşitli eserleri bulunan öğrenci arkadaşlarımızında yazılarının yayınlanması için bir imkan oluşturalım dedik.Çok sayıda eserin aydınlığa çıkması için Zifir adını kullandık. Aynı zamanda öğrenci arkadaşlarımızın sorunlarını da yansıtıyoruz. İkinci öğretim öğrencilerinin harçlarının kaldırılmasına yönelik bir yazı paylaştık. Dergimizde hocalarımızla yapmış olduğumuz çeşitli röportajlar ve kültürümüze ait bilgilere yer verdik.'' diye konuştu.

Gazetecilik Bölümü öğrencilerinden Mensur Küçükkarga, derginin öğrenci sorunlarına değindiğini, dergide sanatsal ve edebi bilgilerin yer aldığını söyleyerek fakülte öğrencileri olarak dergiye destek vereceklerini ifade etti.

Editör

Son Güncelleme: 31.03.2013 13:41
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.