NUSAYBİN'DEN ACI HABER: 6 ŞEHİT

Mardin’in Nusaybin ilçesinde, asker ve polislerin operasyon düzenlediği bir binada meydana gelen patlama sonrası 6 güvenlik görevlisi şehit oldu.

admin
admin
02 Nisan 2016 Cumartesi 21:27
NUSAYBİN'DEN ACI HABER: 6 ŞEHİT
Edinilen bilgilere göre, olay, sokağa çıkma yasağının sürdüğü Nusaybin ilçesi Fırat Mahallesi’nde meydana geldi. Güvenlik güçlerinin, burada operasyon düzenlediği binaya girişi sırasında, teröristler tarafından tuzaklanan el yapımı patlayıcı infilak ettirildi. Patlamada binanın çöktüğü belirtildi. Patlama sonrası 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. 
"5 KAHRAMAN ASKERİMİZ VE 1 KAHRAMAN POLİSİMİZ ŞEHİT OLMUŞTUR"
Mardin’in Nusaybin ilçesinde ilan edilen sokağa çıkma yasağının ardından teröristlerin etkisiz hale getirilmesi için Türk Silahlı Kuvvetleri ve emniyet unsurlarının 14 Mart’ta başlattığı operasyonları devam ederken, Fırat Mahallesi’nde düzenlenen saldırıda 6 güvenlik görevlisi şehit oldu. 
Mardin Valiliği'ndan, saldırı ile ilgili yapılan açıklamada, “İlimiz Nusaybin ilçemizde 02.04.2016 Cumartesi günü Bölücü Terör Örgütü mensupları tarafından El Yapımı Patlayıcı ile yapılan saldırı sonucunda 5 kahraman askerimiz ve 1 kahraman polisimiz şehit olmuştur. Bu hain saldırıda hayatını kaybeden şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına ve aziz milletimize başsağlığı ve sabır diliyoruz” denildi. 

GENELKURMAY'DAN TAZİYE MESAJI
Genelkurmay Başkanlığı, Mardin’in Nusaybin ilçesinde teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıların patlatılması sonucu şehit olan güvenlik güçleri için başsağlığı mesajı yayımladı.
Genelkurmay Başkanlığı’nın internet sitesinde yayımlanan mesajda, “2 Nisan 2016 Cumartesi günü saat 16.00 sularında, Mardin ili Nusaybin ilçesinde devam eden operasyonlar esnasında, teröristlerce tuzaklanan el yapımı patlayıcıların patlatılması neticesinde 5 kahraman silah arkadaşımız ve 1 kahraman emniyet mensubumuz şehit olmuştur. 4 kahraman emniyet mensubumuz ise hafif yaralı olarak kurtarılmış olup, hastaneye sevk edilmişlerdir. Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehitlerimize Allah’tan rahmet, şehitlerimizin değerli ailelerine, yakınlarına, Türk Silahlı Kuvvetleri ve Emniyet Teşkilatımızın mensupları ile Yüce Türk Milletine başsağlığı ve sabır, yaralanan emniyet mensuplarımıza ise acil şifalar diliyoruz” ifadeleri yer aldı.  

Editör

Son Güncelleme: 04.04.2016 01:14
Anahtar Kelimeler:
ErzurumNusaybinAcı Haber
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.