NE OLDU O İHALE?

Geçenlerde yazmıştık Buz Pateni Federasyonu’nun düzenlediği ulaşım ihalesini… İhaleye davet edilen firma yöneticilerinden biri ihale salonu kapısının önünde tehdit edilmişti…

07 Mayıs 2012 Pazartesi 12:50
NE OLDU O İHALE?
Küfür, hakaret v.s…
Adam soluğu savcılıkta almıştı… İhale mağduru Vecihi Çınar ile telefonda konuştum, “Sonuna kadar bu işin arkasındayım” dedi. “Dava açılması ve bu kişilerin yargılanması için çabalıyorum” diye ekledi. Tabi olay karakolluk olunca ihale o gün iptal edilmiş, ertesi gün çabuk çabuk bir ihale daha yapılmıştı. ‘Dünya Şampiyonası yapılacak, aman millete rezil olmayalım’ diye kimsenin sesi çıkmadı bu işe… İş oldubittiye geldi……
Kimse sormadı; bir gün önce iptal edilen ihale, bir gün sonra nasıl yapıldı?
Niye hep aynı firma bu tür ihaleleri alıyor?
Bu kadar firma varken, niye sadece üç dört firmayı davet ediyorsunuz?
Federasyon yetkilileri de sandı ki; bu iş tamam…
Değil beyler… Bu iş tamam değil!
Türkiye muz cumhuriyeti değil, siz de ali kıran baş kesen değilsiniz! Öyle ‘yaptık oldu’ deme gibi bir lüksünüz de yok!
Bir işi yapıyorsanız, hele ki bu iş akçeli bir işse insanların aklında soru işareti bırakmayacaksınız ve şeffaf bir şekilde davranacaksınız… Size işinizi öğretmiyorum amma velâkin şu dediklerimi yapmazsanız yarın öbür gün çıkar bir müfettiş, giydirir size o patenleri sonra o yönetmeye çalıştığınız buzda dönmeye başlarsınız.
Bu arada bazıları alışmış tehdit etmeye, çevirdikleri numarayı şaşırıp beni de aradılar…
Söz uçar yazı kalır…
Telefonda söyledim ama idrak edemediler sanırım, bir de yazarak beyinlerine sokmaya çalışayım; Size kim ehliyet verdi? Size öğretmediler mi, direksiyon başındayken telefonla konuşulmaz!
Anladınız mı?

Editör

Son Güncelleme: 07.05.2012 13:30
Anahtar Kelimeler:
NE OLDU O İHALE?
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.