MUHTARLAR TUNĞA DEDİ

Türkiye Muhtarlar Derneği Erzurum Şube Başkanlığı seçimleri bugün 80 delegenin katılımı ile gerçekleşti.

05 Şubat 2012 Pazar 11:42
MUHTARLAR TUNĞA DEDİ
İki adayın başkanlık için yarıştığı genel kurulda delegelerin çoğunluğunun oyunu alan Nevzat Tunğa yeniden şube başkanlığına seçildi.
Erzurum Düğün Salonu’nda sabah saatlerinde başlanan seçime çok sayıda muhtar katılırken seçimler öncesinde aday olan muhtarlar Nevzat Tunğa ve Servet Koçtaş birer konuşma yaptı. İlk konuşmayı yapan Nevzat Tunğa yapılan seçimlerin adaletli bir şekilde olmasını dilediğini ifade ederek dernek faaliyetlerine hiç durmadan devam edeceklerini, seçimleri kazanması halinde daha aktif bir çalışma yürüterek hizmet vermeye devam edeceğini dile getirdi.
Ardından konuşma yapan Başkan adayı Servet Koçtaş ise delegelere seslenerek Türkiye Muhtarlar Derneğinin Şube başkanlığının aktif ve daha etkin bir şekilde hizmet verebileceğini söyleyerek devleti en küçük alanlarda temsilcisi olan muhtarların haklarının en iyi şekilde savunulabileceğini belirtti.
Konuşmaların ardından yapılan seçimlerde, 80 delege oy kullanarak yeni başkanlarını belirledi. Sandıktan çıkan 80 oydan 51 oyun sahibi olan eski Başkan Nevzat Tunğa yeniden başkanlığa getirildi.

Editör

Son Güncelleme: 05.02.2012 15:16
Anahtar Kelimeler:
MUHTARLAR TUNĞA DEDİ
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.