MİLLİ KAYAKÇI ASLI NEMUTLU ÖLÜMSÜZLEŞİYOR

Erzurum Konaklı Kayak Merkezi’nde antrenman sırasında düşüp tahta perdelere çarparak hayatını kaybeden Milli Kayakçı Aslı Nemutlu, Kadıköy Belediyesi tarafından Kalamış Parkı’nda yapılan heykel ile ölümsüzleşiyor.

10 Ocak 2014 Cuma 12:50
MİLLİ KAYAKÇI ASLI NEMUTLU ÖLÜMSÜZLEŞİYOR
İki yıl önce yarışmalara hazırlanırken antrenman sırasında kayak pistindeki tahta perdelere çarparak ölen milli kayakçı Aslı Nemutlu, ölümünün 2’nci yıldönümünde, Kadıköy'de bronz heykel ile ölümsüzleşiyor. Henüz 18 yaşında hayata veda eden Aslı Nemutlu’nun bronz heykeli, Mimar Sinan Üniversitesi Öğretim Üyesi Profesör Neslihan Pala tarafından yapıldı. Bir kaide üzerinde oturan ve evinin bulunduğu yöne çevirdiği başıyla ailesine ve sevenlerine “her zaman aranızdayım” mesajı veren Nemutlu’nun heykelinin altında kendisine ait “Lapa lapa kar yağar, gelinlik giyer dağlar” dizelerinin yer aldığı hüzünlü şiiri yer alıyor.

11 Ocak cumartesi günü gerçekleştirilecek açılışa, Kadıköy Belediye Başkanı Selami Öztürk başta olmak üzere Aslı Nemutlu’nun ailesi, arkadaşları, Saint Joseph Lisesi öğrencileri ve sevenleri katılacak.

Editör

Son Güncelleme: 10.01.2014 12:52
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.