MHP PASİNLER İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Pasinler İlçe Başkanı Halit Tanko ve Yönetim Kurulu üyeleri görevlerinden istifa etti.

07 Aralık 2013 Cumartesi 15:10
MHP PASİNLER İLÇE TEŞKİLATI İSTİFA ETTİ
MHP Pasinler İlçe Başkanı Halit Tanko tarafından yapılan açıklamada, 2012’den bugüne kadar görevde bulunan Milliyetçi Hareket Partisi Pasinler İlçe Başkanı Halit Tanko ve Yönetim Kurulu üyeleri 07.12.2013 tarihi itibariyle görevlerinden istifa ettiği belirtildi.

Yerel seçimlerde belediye başkan adayı olacak ismin belirlenmesi sürecinde sona gelindiğini belirten Tanko bu süreç boyunca Pasinler İlçe Başkanlığı'nın yok sayıldığını iddia etti.

Tanko "Böylelikle ilçe başkanlığımız ile artık çalışılmak istenilmediği kanaati oluşmuş olup ortaya çıkan bu fiili durum, inançlarımıza ve teamüle ters düştüğü için, ilçe yönetim kurulu olarak görevlerimizden istifa etmiş bulunmaktayız" dedi. 

Açıklanan aday adayıyla hiçbir problemlerinin olmadığını, sadece aday adayı belirlemede ilçe teşkilatının sözünün alınmadığından dolayı partilerinden istifa ettiklerini söyleyen Tanko, Milliyetçi Hareket Partisinin almış olduğu kararın partiye hayırlar getirmesi temennisinde bulundu. 
Öte yandan MHP'nin Pasinler Belediye Başkan Adayı'nın Yahya Savaş olduğu öğrenildi.

Editör

Son Güncelleme: 07.12.2013 15:11
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
erdal araz 2013-12-08 12:09:38

sayın tanko neden son dakıkada istıfa ettınız zaten atamayla geldınız 4 aylık başkandın başaramadınız istıfa ettınız tanko kardesım senı cok severım şahsıyetın temız bır arkadaşsın ama cevrendekılere uydun harcattın kendını yanlış karar almışsın devam edıcektın particilık bu mu mhp dedıgın zaman davadır sevdadır gönullerın sevdasıdır ben ce mhp bir kutsaldır asla ihanet etmeyın gelın hep beraber el ele omuz omuza olalım bırı kaybetmış bırı kazanmış bu partı beledıye başkan adaylarının üzerıne kurulmamış mhp partı ilçe başkanı tarafsız olmalı kim aday olursa olsun bu benım partım dıyecek ve yoluna devam edıcek sayın tanko mhp ilçe başkanlıgına yakışıyordun senı severdık yıne severız ama isdtıfan senı harcadı yoluna devamedıcektın

Avatar
konuk 2013-12-07 17:59:19

kalan sağlar bizimdir mhpli arkadaşlar.eğer sen belediye başkan adayından memnun değilsen gidersin ankaraya söylersin. yüzde 99 belediye başkan adayını beğenmediğinden istifa etmiştir diye düşünüyorum.

Avatar
Dadaş musto 2013-12-07 17:22:27

Akp nin yöneticileri Göründe bakın. Ya sizlerin iradesi nerde temayül yoklamasında Bile ismi olmayan birini yukarıdan dayatmayla getirip büyükşehir adayı yaptılar... Ya siz ne yaptınız

Avatar
S 2013-12-07 15:50:48

Ali veli çok önemli deyilse ismin soyismin yaz öyle yorumyap motur

Avatar
aLİ VELİ 2013-12-07 15:18:21

çokta önemli bir şey değil varliği ile yokluğu arasinda bişey yoktu. bünyamin olmadiği için istifa etmişlerdir. milliyetçi hareket partisi kimsenin babasinin çiftliği değil!..