MEMURA UCUZ ET SATIMI ÖNERİSİ

Türk Tarım Orman Sendikası Şube Başkanı Adem Karadayı, Hayvancılığın istenildiği gibi gitmemesi fiyatların düşmesi, ot, saman ve yem fiyatlarının artması, ithal hayvanın gelmesi ile yetiştiricilerin zor durumda kaldığını belirterek, “Besici hayvanını satamamış ve kestirememiştir. Daha önceden alınan ve kesilen hayvanlar sayesinde de et stoku fazlalaşmıştır” dedi.

06 Mart 2013 Çarşamba 19:13
 MEMURA UCUZ ET SATIMI ÖNERİSİ
Et ve balık Kurumu stoklarının etle dolu olmasının kesimi durdurma noktasına getirdiğini dile getiren Karadayı, “Manidardır ki yerel seçimler öncesi dedikodusu yapılan ücretsiz et dağıtılmasına vatandaş ve memurlar olarak karşıyız. Bir kesimin faydalanmasındansa etin az daha makul fiyatlara çekilmesi ile herkesin en kısa sürede stoklardaki eti bitireceğinden şüphemiz yoktur. Geçmişte olduğu gibi memurlara taksitli et satışı da yapabilir, böylece hem devletimizin kasasına para girer zarar etmemiş olur ve herkese eşit olduğu için her hangi bir siyasi yatırım ada dönüşmemiş olur. Mantıken şuanda zaten milletin alım gücü olmadığı için satılamayan etler ücretsiz dağıtıldıktan sonra yeniden oluşacak stokları nasıl eritecek bunu da yetkililere sormak lazım. Zararı en aza indirmek için 2-3 lira ucuz et satmak sosyal güvencesi olanlara taksitli et satmak, zararı kurtarmaksa herkesin elini taşın altına sokması lazım. Memura vatandaşa ucuz et satılması teklifimizi bütün yetkililerin Sivil Toplum Kuruluşlarının desteklemesini arzu ediyoruz” şeklinde konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 06.03.2013 19:14
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.