MAKSUT EFENDİ SAKİNLERİNDEN BULUTLAR'A PLAKET

Palandöken İlçesinin merkez mahallelerinden biri olan olarak bilinen Maksut Efendi Mahallesi Muhtarı Burhanettin Atmaca ile birlikte mahalle sakinleri Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a, ilçeye ve mahalleye yaptığı hizmetlerden dolayı teşekkür ziyarettin de bulunarak plaket takdim etti.

25 Mart 2013 Pazartesi 14:06
MAKSUT EFENDİ SAKİNLERİNDEN BULUTLAR'A PLAKET
Göreve geldiği günden bu yana vatandaşla birlikte ilçeyi yönetmeye çalışan Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar, halkın ve sivil toplum kuruluşlarının beğenisini kazanmaya devam ediyor.

Başkan Bulutlar, yaptığı istişare toplantılarında vatandaşla ve muhtarlarla sık sık bir araya gelerek ilçenin sorunlarına birlikte çözüm yolları arıyor. “Birlikte Yönetim” anlayışı ile ilçeyi Erzurum’un yükselen yıldızı haline getiren Başkan Bulutlar, ilkeli, dürüst, samimi ve üstün çalışmaları da vatandaşın, muhtarların ve sivil toplum kuruluşlarının gözünden kaçmıyor. İlçe halkı ve muhtarlar Başkan Bulutları, ziyaret ederek teşekkürlerini sunuyor.

SÜT EVLER SÜT LİMAN

Palandöken’e yapılan büyük hizmetler için teşekkür eden Maksut Efendi Mahallesi Muhtarı Burhanettin Atmaca, “Başkanımıza çok teşekkür ediyorum. Başkanımız ilçemizin ve bizim mahallemizin geleceğine büyük yatırımlarda bulundu. Mahallemizin 50 çocuğunu bağrına bastı. Mahallemizin ismini alan şehrimizin manevi değerlerin den biri olan Maksut Efendi Türbesini yeni de adına yakışır bir şekilde inşa etti. Asfalt, temizlik, kar mücadele çalışması, karo, bordür çalışmalarına ara vermeden diğer mahallelerden ayrı tutmadan hakkaniyetli ve adil bir şekil de hizmet etti. Başkanımız bizlere de bir müjde vererek mahallemize Kültür ve Bilgi evi ile birlikte kullanılacak Taziye evi yapacak olması bizleri sevindirmiştir. Yine çocuklarımızın temiz ve sağlıklı ortam da oyun oynaması için parkımızın yenide revize edecek olması ayrı bir güzellik. Hepsin den önemlisi yüreğini ve belediyenin kapılarını bizlere sonuna kadar açık tutmasıdır. Maksut Efendi Mahallemiz Erzurum da süt evleri olarak bilinir bu mahallemiz Başkanımız dönemin de adeta süt liman olmuştur. Bizi burada ağırladığı için de Başkanımıza, mahallemiz adına çok teşekkür ediyorum. Yaptığı çalışmaları taçlandırmak için bu plaketimizi mahallem adına sayın başkanımıza sunuyorum”

BULUTLAR, HUZUR, REFAH VE MUTLULUK İÇİN ÇALIŞIYORUZ

Maksut Efendi Mahallesi sakinlerini encümen salonu da kabul eden Başkan Bulutlar, İlçeni huzuru, refah ve mutluluğu için çalıştıklarını söyledi. Başkanı Bulutlar, ”Göreve geldiğimizin dördüncü yılın da olmamıza rağmen ilk yıllımızın heyecanı ve gayreti içerisin de halkımızın huzuru, refahı ve mutluluğu için çalışıyoruz. İlçemize dört yılda öz kaynaklarıyla 45 milyon liralık yatırım yaptık. 20 yılda ilçenin yeşil alanı 120 dönümken biz dört yılda 80 dönüm yeşil alan kazandırdık ilçemize. 2 milyon metrekare standartlara uygun sıcak asfalt serimi gerçekleştirdik. Kültür merkezi, kapalı spor salonu, hanımlar çarşısı, bilgi ve kültür evi, 23 yeni park, 19 çocuk oyun alanı, Harput mahallesinde ve Rus pazarında kentsel dönüşüm, 200 bin metrekare bordür çalışması, 120 bin metrekare karo çalışması, 50 bin metrekare desenli ve renkli kaldırım çalışması, 60 bin metrekare yol kaplaması, 70 bin metrekare kilit ve granit taş kaplama çalışmasını yanı sıra sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlerimizle hep aklımızın huzuru, refah ve mutluluğu için çalıştık. Bugün gelinen nokta halkının, işçisini, memurunu, esnafını yüzünü güldüren borçsuz ve saygın kurumsal kimlik kazandırmış bir belediye olmanı haklı gururunu yaşamaktadır. Bunlar ilçemiz için bir hayaldi ama biz bu hayali gerçekleştirdik. 2013 yılımızın yaz sezonunu dolu dolu geçmesi için aynı özveriyle ve samimiyetle çalışarak halkımızın yüzü gülecek kervanımız yoluna devam edecek” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2013 14:07
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.