MAKSUT EFENDİ MAHALLE MUHTARI ATMACA’DAN BULUTLAR'A TEŞEKKÜR

Palandöken Belediyesine bağlı Maksut Efendi Mahalle Muhtarı Burhanettin Atmaca, mahallelerine yapılan hizmetlerden ve devam eden türbe yolu çalışmalardan ötürü Palandöken Belediye Başkanı Orhan Bulutlar’a teşekkür etti.

26 Eylül 2013 Perşembe 15:09
MAKSUT EFENDİ MAHALLE MUHTARI ATMACA’DAN BULUTLAR'A TEŞEKKÜR
Maksut Efendi Mahalle Muhtarı Burhanettin Atmaca, yaptığı açıklamada,” Maksut Efendi Mahallemizi bu şehrin en eski ve köklü mahallelerin den birisi olsa da hep ihmal edilmiş ve şehrin kenar mahallesi olarak görülmüştü. Ama mahallemizin kaderini 2009 Yerel secimler den sonra Palandöken Belediye Başkanımız sayın Orhan Bulutlar yaptığı hizmetleriyle değiştirmiştir. Şehrimizin âlimlerin de ve çok değerli bir zat olan Maksut Efendi Hocamızın türbesinin yapılması ve mahalle mezarlığımızın çevre düzenlemesini yapılmasını yanı sıra türbe yolunun asfalt atılması, sokaklara asfalt serilmesi, kaldırımların yapılması, temizlik çalışmaları, bilgi ve taziye evi yapımı, kütüphane yapımı, camiimizin cevre düzenlemesi ve tuvaletlerinin yapımı, yaklaşık 50 çocuğumuza kol- kanat gererek belediyenin atletizim takımına alarak spor yapmalarını sağlaması, onlarca dar gelirli ailelerin çocuğunu sünnet ettirmesi gibi birçok sosyal ve ekonomik anlam da ve mahallemiz için yaptığımız tüm taleplerimize olumlu ve hoş görülü yaklaşarak verdiği sözlerinin tamamını yaparak gönlümüz de ayrı bir yer edinmiştir. Sayın Başkanımız Orhan Bulutlara bir kere daha teşekkür ediyoruz. Önümüz deki 2014 yılında yapılacak olan mahalli idareler seçimlerin de tekrar ikinci defa Ak Parti den Belediye Başkanı Adayımızın olmasını istiyoruz” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 26.09.2013 15:10
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.