MAHALLE SAKİNLERİ YOL KAPATTI

Erzurum’un Palandöken ilçesine bağlı Osmangazi Mahallesi'nin sakinleri, inşaat halindeki iş merkezinin kapatılmayan temeli için önlem alınması istemiyle yol kapattı.

08 Temmuz 2012 Pazar 12:59
MAHALLE SAKİNLERİ YOL KAPATTI
Yıllar ince temeli atılan ve hala açık durumda bekletilen inşaat temelinin evleri ve çocukları için büyük bir tehlike oluşturduğunu öne süren mahalle sakinleri, Hüseyin Avni Ulaş Meydanı'ndaki caddeyi trafiğe kapattı. Polis ekiplerinin ikna çabaları sonucu yol 1 saat sonra yeniden ulaşıma açıldı.
Sorunun çözülmesini isteyen vatandaşlar, “Yangın çıksa müdahale etmeye itfaiye aracı sokağımıza giremiyor. Doğalgaz boruları gözle görülüyor, bizler korku içinde evlerimizde oturuyoruz. Çocuklarımız dışarıda oyun oynayamıyor. Geçen gün bir çocuk şantiye alanına düştü, biz kurtardık” dediler.
Mahalle sakinlerinden Muzaffer Sinan Bitlisli ise “Dört senedir bu alışveriş merkezinin yapımı bitmedi. Şantiye alanındaki 19 metrelik çukur çok büyük tehlike arz etmeye başladı. Çocuklarımız düşüyor, yaralananlar oluyor. Tinerci ve esrarkeşler burayı mesken edindi, rahat rahat balkonumuzda bile oturamıyoruz, vatandaşlar olarak hepimiz tedirginiz. Biz Samsun’da yaşanan olayların benzerlerini burada yaşamak istemiyoruz. Ya inşaatı yapsınlar ya da kapatsınlar” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 08.07.2012 13:13
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.