KURTULUŞ ŞÖLENİNDE ERZURUMLU SANATÇI KIYIMI

Kocaeli Erzurum Dernekleri Federasyonu (KEDFE) tarafından Erzurum'un kurtuluşunun 95. yıldönümü dolayısıyla düzenlenecek etkinlikte Erzurumlu sanatçılar yok sayıldı.

20 Mart 2013 Çarşamba 20:02
KURTULUŞ ŞÖLENİNDE ERZURUMLU SANATÇI KIYIMI
KEDFE tarafından düzenlenecek şölene Erzurumlu sanatçılar dururken Mustafa Ceceli ve sunucu Vatan Şaşmaz'ın çağrılması büyük tepki topladı. Sosyal paylaşım sitesi Facebook'ta tepkilerini dile getiren vatandaşlar, "Sen gecene bunu çağırırsın" sözlerinin altına Mustafa Ceceli ve Vatan Şaşmaz'ın resimlerini koyarken, "Cenazene bunlar gelir" ifadelerinin altına da İbrahim Erkal, Nurullah Akçayır ve Dilek Şimşek gibi Erzurumlu sanatçıların resimleri koyuldu. Facebook'ta yayılan bu fotoğrafla KEDFE'ye tepki yağarken, hedefte federasyonun yönetim kurulu başkanı Zafer Yıldırım ve yönetimi var.
Tepkisini dile getiren Erzurumlu ünlü komedyen Murat Balkuş, "Adı Erzurum gecesiyse, o salonu Erzurumlular dolduruyorsa, o paralar Erzurumluların parasıysa, sizler yönetimler olarak o gecelerde hava atıyor, siyasi ikballer peşinde koşuyorsanız. o sahnede de Erzurumlu sanatçılar olmalı kardeşim." ifadeleriyle tepkisini dile getirdi.
Yine Facebook'ta ve DOĞUTÜRK'ü arayan çok sayıda Erzurumlu, "Herhalde memleketinin kurtuluş gecesine başka şehrin sanatçılarını çağıran tek federasyon Kocaeli Erzurum Dernekler Federasyonu'dur. Bu olay Erzurumluluk adına büyük ayıptır. Bu kararı alanların Erzurumlu ve Dadaş olmalarında şüphe aranmalıdır. Bu kararı alanları şiddetle kınıyoruz." ifadeleriyle adeta öfke saçtılar.
İŞTE FEDERASYONUN HAZIRLATTIĞI KURTULUŞ AFİŞİ:


Editör

Son Güncelleme: 21.03.2013 01:13
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKEDFE
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ferhat kaplan 2014-01-25 20:58:38

Biz erzurumlular böyleyiz hatır gönül bilmiyoruz illa menfaat para pul ahmet kardesm cok haklı ibrahim erkalın gelmeme sebebi buydu!

Avatar
ahmet kaplan 2013-03-22 08:38:29

su kotu yorum yapan arkadaslar ve buyuklerim siz olsaniz kimi cagirirdnz ! i̇brahim erkal mi yoksa dikkat cekmek icin sozde erzurumlu komedyen murat balkusu mu ? i̇brahim bey gecen sene gebzeye davet edildi ama parayi az buldu ve gelmedi abi neyin kafasini yasiosunuz !! hemserilerine 3un 5in hesabini yapan birini getirseler ozman yaziklar olsn derim.. ayrica m.ceceli gibi ornek hayati olan sanatci yoktur bi takip et arastr sonra yorum yap ! gelinde gece gorun ordayizz ;)

Avatar
melike 2013-03-22 00:08:39

çok iyi düşünmüşler sanatçılar çok güzel yönetim kurulu başkanından allah razı olsun

Avatar
ZEKİ KENGER 2013-03-21 00:01:45

bi̇r erzurumlu (dadaş)olarak kocaeli̇ erzurumlular dernegi̇ni̇ kiniyorum yaziklar olsun