KURTLAR UMUTLARINI BOĞDU

Erzurum’un Oltu ilçesine bağlı Şendurak Mahallesi’nde gece bir ahıra giren kurtlar, 40 küçükbaş hayvandan 21’ini telef ederken, 19'unu yaraladı.

07 Şubat 2015 Cumartesi 15:11
KURTLAR UMUTLARINI BOĞDU
Edinilen bilgiye göre, Şendurak Mahallesi’nde dün gece yarısı saat 02.00 sıralarında tahmini 4-5 kurt, Cabbar Keleş’in ahırına girdi. Ahırda bulunan 40 küçükbaş hayvana saldıran kurtlar 21’inin telef olmasına neden olurken, 19 hayvan ise boğazlarından yaralandı. Cabbar Keleş, hazırladığı ilacı yaralı koyunların boğazlarına sararken, yaralı koyunlar korku ve yaraları yüzünden ot bile yiyemiyorlar.

60 koyunundan 40’ının telef olması Cabbar Keleş’i üzüntüye boğdu. Ölen koyun ve keçiler veteriner hekim tarafından tutulan rapor sonrası iş makinesi ile mahallenin dışında boş araziye gömüldü. Maddi durumu iyi olmayan Keleş, yetkililerden yardım beklediğini söyledi. 

Editör

Son Güncelleme: 07.02.2015 15:12
Anahtar Kelimeler:
ErzurumKurtUmut
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.