KUDAKA YÖNETİM KURULU ERZURUM’DA TOPLANDI

TRA1 Erzurum-Erzincan-Bayburt Düzey II Bölgesi Kalkınma Ajansı Mart Ayı Yönetim Kurulu Toplantısı, Yönetim Kurulu Başkanı Bayburt Valisi Hasan İpek’in başkanlığında Yönetim Kurulu üyelerinin katılımı ile Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Yönetim Kurulu Toplantı Salonu’nda gerçekleştirildi.

25 Mart 2013 Pazartesi 18:45
 KUDAKA YÖNETİM KURULU ERZURUM’DA TOPLANDI
Gündem maddeleri ile ilgili yapılan görüşmeler sonucunda; Ajansın 31 Ekim 2012- 04 Ocak 2013 tarihleri arasında çıktığı Proje Teklif Çağrısı ile ilan edilen Turizmin Geliştirilmesi, Turizme Yönelik Küçük Ölçekli Altyapı ve Bayburt İlinde Et ve Süt Sektörlerinin Geliştirilmesi Mali Destek Programları kapsamında Ajansa başvurusu yapılan ve Bağımsız Değerlendiriciler ile Değerlendirme Komitesi tarafından değerlendirilerek başarılı bulunan projeler görüşülerek onaylandı.

17 Kasım 2011 tarihli 26. Yönetim Kurulu toplantısında kabul edilen ve 26 Ocak 2012 tarihli 28. Yönetim Kurulu toplantısında kesinleştirilen 2012 yılı bütçe sonuçları onaylandığı Yönetim Kurulu toplantısında ayrıca Kuzeydoğu Anadolu Bölgesi’nin turizm değerleri ve ürünleri ile bölgenin iş ve yatırım imkânlarının ulusal ve uluslararası düzeyde tanıtılması amacıyla 2013 yılı Eylül-Ekim döneminde Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de TRA1 Bölgesi turizm tanıtım organizasyonu yapılmasına karar verildi.

Toplantıda Erzurum’un turizm potansiyelinin ve kültürel değerlerinin ulusal ve uluslararası alanda tanıtımının yapılması amacıyla 07-13 Mayıs 2013 tarihleri arasında Ankara’da gerçekleştirilecek olan 2. Ankara Erzurum Tanıtım Günleri organizasyonuna Ajansın Erzurum'un turizm değerlerini tanıtmak amacıyla katılması karara bağlandı.

Öte yandan 27 Şubat 2013 Çarşamba günü yapılan Yönetim Kurulu 42. toplantısında Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri olmasına oybirliği ile karar verilen ve Kalkınma Bakanlığı tarafından onaylanan Talha Bekir Özmen, Ajans Genel Sekreteri olarak görevine başladı.

Editör

Son Güncelleme: 25.03.2013 18:47
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.