Korona da o yiğitleri durduramadı

Asker-polis el ele teröristlere kök söktürüyorlar…

admin
admin
05 Mayıs 2020 Salı 01:03
Korona da o yiğitleri durduramadı

Başta Ağrı ve Muş sınırı olmak üzere, Erzurum genelinde teröre karşı verilen amansız mücadele sayesinde, şehrimizin kırsalı teröristlerden tamamen temizlendi.

ART ARDA PKK’YA ÖLÜMCÜL DARBE

Bütün dünya Korona virüs’le savaşırken ve başka hiçbir meseleyi öncelikli hale getirmezken Türkiye, bir yanda bu salgına karşı dünyada örnek gösterilen bir performans sergiliyor, diğer yanda da teröre göz açtırmıyor. Yurt genelinde olduğu gibi Erzurum özelinde de PKK’ya en ağır darbeler indirildi, indirilmeye de devam ediliyor.

12 TERÖRİST ÖLDÜRÜLDÜ

Korona’dan ötürü olağanüstü süreci fırsat görerek, alçak saldırılar planlayan PKK, son aylarda tarihinin en ağır kayıplarını verdi, vermeye de devam ediyor. Başta Türk Silahlı Kuvvetleri olmak üzere, Güneydoğu ve Doğu’da teröre karşı tavizsiz mücadelesini sürdüren güvenlik güçlerimiz dün de sınırdan sızma yapmaya çalışan 12 teröristi öldürdü.

ERZURUM’UN KIRSALINDA TERÖRİST KALMADI

Erzurum Valisi Okay Memiş, Palandöken’e yaptığı özel açıklamada, Erzurum’un kırsalının PKK’dan tamamen temizlendiğini, bütün sınırlarımızın emniyet içerisinde olduğunu söyledi. Geçtiğimiz haftalarda, gri listede aranan iki PKK’lının Erzurum’da etkisiz hale getirildiğini hatırlatan Vali Memiş, operasyon ve kontrollerin aralıksız sürdüğünü bildirdi.

Palandöken

Editör

Son Güncelleme: 05.05.2020 01:06
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.