KOBİLER, TEŞVİK YASASI VE EKONOMİK KALKINMA

KOSGEB gibi ajansların Erzurum'da daha aktif hale gelmesini sağlamakla birlikte, yatırımcıların bölgeye gelebilmesi için öncelikle yatırım ortamının iyileştirilmesi ve bununla birlikte özel teşvik uygulamalarına ihtiyacımız var.

30 Ocak 2013 Çarşamba 12:33
KOBİLER, TEŞVİK YASASI VE EKONOMİK KALKINMA
Turizm, Ulaşım ve Hizmet alanlarında cazip hale gelen Erzurum Sanayisini cazip hale getirerek her yönüyle tercih edilen bir bölge olması için çalışılmalıdır.  
KOBİ'lerin küresel pazarda rekabet gücünü ve yenilikçilik düzeyini arttırarak Türkiye'de istihdamın yüzde 61'ini, üretilen katma değerin ise yüzde 38'ini KOBİ'ler oluşturmaktadır. KOBİ'lerin tüm işletmeler içindeki oranının yüzde 99’dur. Bu rakamlar; ekonomimizin gerçek anlamda yükünü çeken KOBİ'lerin her anlamda desteklenmesi gerektiğini göstermektedir. Her zaman söylediğimiz gibi, KOBİ'ler büyüdükçe, geliştikçe, ürettikçe; Türkiye'de büyüyecektir.  

Editör

Son Güncelleme: 30.01.2013 12:34
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.