KOBAL, ETSO BAŞKANI YÜCELİK’İ ZİYARET ETTİ

Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Erzurum İl Müdürü İsmail Kobal, Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası (ETSO) Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik’i ziyaret etti.

09 Kasım 2012 Cuma 09:08
KOBAL, ETSO BAŞKANI YÜCELİK’İ ZİYARET ETTİ

Geçtiğimiz ağustos ayında Erzurum’daki görevine başlayan SGK İl Müdürü İsmail Kobal, ETSO’ya yaptığı ziyarette Başkan Yücelik’le bir süre görüştü. SGK Erzurum İl Müdürlüğü olarak hizmet verilen her alanda kaliteyi ve standardı önemsediklerini belirten İsmail Kobal, hizmetlerin iyileştirilmesinde kişi ve kurumların görüş, öneri ve desteklerine büyük değer verdiklerini söyledi. Yapılan uygulamalar ve getirilen yeni düzenlemeler hakkında kamuoyunun bilgilendirilmesi için de çaba gösterdiklerinin altını çizen SGK İl Müdürü Kobal, bu konuda ETSO gibi önemli sivil toplum kuruluşlarıyla işbirliği yapmaktan mutluluk duyduklarını vurguladı. Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren ETSO Yönetim Kurulu Başkanı Lütfü Yücelik ise SGK İl Müdürü İsmail Kobal’ın başarılı çalışmalara imza atacağına inandığını söyledi. Ticaret erbabının en çok muhatap olduğu kurumların başında Sosyal Güvenlik Kurumu’nun geldiğini ifade eden Başkan Yücelik, 6111 sayılı yasa kapsamında getirilen yeniden yapılandırma benzeri uygulamaların zaman zaman hayata geçirilmesinin, çarkların dönmesine önemli katkı sağlayacağını belirtti. Sivil toplum kuruluşu olarak, vatandaşın ve üyelerin daha iyi şartlarda hizmet alması için sürekli bir çaba gösterdiklerini anlatan Başkan Yücelik, kamu kurumlarının yöneticilerinin de aynı düşünceyle hareket etmesinin işleri kolaylaştıracağını kaydetti.

 

Editör

Son Güncelleme: 09.11.2012 10:25
Anahtar Kelimeler:
ETSO
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.