KAYMAKAMLIĞIN DESTEĞİ İLE İŞYERİ SAHİBİ OLDU

Erzurum’un Olur ilçesinde ikamet eden Cevat Özdemir, Kaymakamlık sosyal yardımlaşma vakfından aldığı 30 bin TL destek ile ilçe merkezinde cağ kebabı salonu açtı.

16 Kasım 2014 Pazar 12:45
KAYMAKAMLIĞIN DESTEĞİ İLE İŞYERİ SAHİBİ OLDU
İlçe merkezinde açılan cağ kebabı salonu hem görünümü ile çarşıya farklı bir renk kattığını hem de ilçedeki önemli bir eksiği doldurduğunu dile getiren Olurlular, Özdemir’e destek verdiler.

İşsiz olduğunu ve uzun bir dönemdir böyle bir girişimde bulunmayı hedeflediğini söyleyen Cevat Özdemir, “İşyeri açmamda en büyük desteği veren Olur kaymakamlığı sosyal yardımlaşma vakfına sonsuz teşekkür ederim. Sayelerinde bir işyerim oldu. Destek verdikleri parayı 5 yıl sonra ödemeye başlayacağım: Bu benim için büyük bir kolaylık oldu. Eğer bu desteği bulamasaydım şuan işsizdim bana güvenip bu desteği veren Olur Kaymakamlığına sonsuz teşekkür ederim” diye konuştu.


Editör

Son Güncelleme: 16.11.2014 12:46
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.