KAYMAKAM ÜNSAL’DAN BAŞKAN CENGİZ’E PLAKET

Aziziye Kaymakamı Turgay Ünsal, Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür plaketi verdi.

21 Temmuz 2013 Pazar 14:03
KAYMAKAM ÜNSAL’DAN BAŞKAN CENGİZ’E PLAKET
İlçedeki kurum amirleri, askeri erkan ve işadamlarıyla iftar yemeğinde bir araya gelen Kaymakam Ünsal, Aziziye’de kurumlararası işbirliği ile güzel gelişmeler yaşandığını söyledi.
Kaymakam Ünsal, modern kentleşme, kentsel dönüşüm ile ilçedeki kurum ve kuruluşlarla işbirliği içinde çalışarak, yaptığı hizmetlerden dolayı Belediye Başkanı Fatih Cengiz’e teşekkür ederek, plaket takdim etti.
Aziziye Belediye Başkanı Fatih Cengiz ise, Kaymakam Ünsal’a nazik jestinden dolayı teşekkür ederek, ortak paydası Aziziye olan bir ekiple işbaşında olduklarını vurguladı. İlçedeki kurum ve kuruluşlarla işbirliği ve dayanışma içinde olduklarının altını çizen Başkan Cengiz, “İlçemizin gelişip güzelleşmesinde, hizmetlerin verimli bir şekilde amacına ulaşmasında kurumlar arası işbirliğinin önemli yeri bulunuyor. Belediye olarak başta Kaymakamlığımız olmak üzere, diğer kurumlarımızla birlik ve beraberlik içerisinde, planlı ve koordineli bir şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Bu koordinasyon halkımızın hizmetlerden verimli bir şekilde faydalanmasını sağlıyor.” dedi.

Editör

Son Güncelleme: 21.07.2013 14:04
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.