KAYMAKAM ESMER'DEN POLİSLERE JEST

Erzurum merkez Palandöken Kaymakamlığı’nca Polis teşkilatının 168. Kuruluş yıldönümü münasebetiyle Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında program düzenlendi.

11 Nisan 2013 Perşembe 16:16
KAYMAKAM ESMER'DEN POLİSLERE JEST
Programa katılanlar arasında, Palandöken İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, Erzurum İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ali Güren, Palandöken İlçe Emniyet Müdürü Suat Özdemir, Palandöken İlçesi birim amirleri ve çok sayıda polis yer aldı.

Palandöken Kaymakamlığı, Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü binasında tertip ettiği programda Palandöken İlçesinde görev yapan polisler için 10 Nisan Polis teşkilatının 168. yıldönümü anısına polis teşkilatının armasının olduğu bir pasta kesildi. Akabinde Palandöken İlçesi birim amirlerine sertifika verildi.

Erzurum’un Palandöken İlçe Kaymakamı Şenol Esmer, “Bu programı dün gerçekleştirmek istedik fakat İl Emniyet Müdürlüğümüzün düzenlemiş olduğu program nedeniyle bu güne aldık. Görevde olduğum 5 yıl boyunca bu programı devam ettirdim polislerimizin bizim için ne kadar önemli olduğu ortadadır. Onlar sayesinde güven içerisinde yaşıyoruz.” diye konuştu.

Editör

Son Güncelleme: 11.04.2013 16:17
Yorumlar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.